OVAJ POTEZ JE REŠIO UTAKMICU! BOSANAC SE NIŠTA NIJE PITAO! Jokić pogodio preko Nurkića, svi pričaju o reakciji saigrača! (VIDEO)
Foto: Twitter/printscreen

Nestvarno šta radi ovaj čovek.

Košarkaši Denvera u noći između četvrtka i petka savladali su Portland na gostovanju sa 126:115 i tako se plasirali u finale Zapadne konferencije. Srpski košarkaš ponovo je briljirao sa čak 36 ubačenih poena.

Ekipa našeg Nikole Jokića došla je do 4:2 u seriji nakon velike drame i velikog preokreta protiv Trejblejzersa. Domaćin je imao maksimalnih 14 poena prednosti tokom treće deonice, ali ni na krilima sjajnog Demijena Lilarda nisu mogli protiv Nagetsa. 

Od 36 poena koliko je Srbin ubacio, jedan se posebno istakao, a to je trojka preko Jusufa Nurkića u presudnim momentima utakmice. Na isteku napada 6 minuta pre kraja utakmice, Jokić je odapeo sa nekih devet metara preko Jusufa Nurkića i pogodio trojku koja je donela vođstvo gostima i od tog trenutka sve je krenulo na njihovu stranu.

Mnogima je zapala za oko reakcija Džavala Megija koji se valjao po zemlji iznenađen onim što je Srbin uradio. Pogledajte njegovu reakciju:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading