SVE SE DESILO SLUČAJNO! Šta je "SOMBOR SHUFFLE" potezi koji je izludeo pola NBA lige?
Printscreen

MVP nagrada je tako blizu. Čini se da Srbin ima jednu ruku na trofeju i da gotovo i da nema šanse da mu izmakne.

Terorisao je NBA timove, nervirao rivale i dovodio ih do ludila. Velike zasluge za to ima "SOMBOR SHUFFLE" u slobodnom prevodu ovo bi značilo "somborsko mešanje".

Ovo niko ne može da brani!

SVE SE DESILO SLUČAJNO! Šta je

Tanjug/Ap

 

 

Upravo ovo mešanje poguralo je Srbina na sam vrh! Razlog? Patentirao je potez koji niko, ali baš niko ne može da odbrani.

Kad Jokić izvede svoj ples ostaje nada da će promašiti, i to je to.

Šta je "SOMBOR SHUFFLE"?

To je nešto nalik na šutu koji je nekada izvodio Dirk Novici! Jokić je modivikovao ovaj potez da bude samo njegov. Čak i ne napravi ceo korak nazad, a onda se podiže na šut u padu, a rival ne može da ga odbrani.

Kako je nastao?

Kao i mnoge dobre stvari, i ovaj potez nastao je slučajno. Jokić je imao povredu skočnog zgloba i onda je rešio da i pored toga trenira. Šutirao je sa jedne noge i shvatio da mu dobro ide i nikada više nije prestao da ga izvodi.

Gober ludeo od ovoga!

Rudi Gober važi za najboljeg defanzivca u NBA, ali... Ni on nema rešenje za Jokića. Na ovom snimku se najbolje vidi koliko je Jokić nervirao Gobera i koliko ga je dovodio do ludila.

Jedno je sigurno, Jokić će nastaviti sa "mešanjem", a NBA centrima će trebati mnogo stpljenja i živaca da sve to istrpe.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading