AU, BOKTE, DI SAM JA DOŠ'O! Jokićeva urnebesna priča sa prvog treninga u NBA!
Tanjug/Ap

Nikola je otkrio kako su izgledali prvi dan u NBA ligi.

-  Dolazim na prvi glavni trening, gledam, svi kucaju ovako, kucaju onako, brzi, lete... Au, bokte, di sam ja doš'o... Idem ja možda kući... Možda sam se uplašio, ali sam shvatio da imam vremena da naučim, da ojačam, da budem možda i brži - iskren je Nikola u emsiji "Čovek koji pravi razliku" .

Nastavio je u istom ritmu.

-  Moram da ih usporim, ne mogu sa njima, mnogo su brzi. Bolje neka oni igraju u mom ritmu. To mi je ostalo iz Mege, da ja igram kako meni odgovara, a ne kako oni hoće.

AU, BOKTE, DI SAM JA DOŠ'O! Jokićeva urnebesna priča sa prvog treninga u NBA!

Tanjug/Ap

 

 

Jokić sebe vidi u Denveru do kraja karijere.

 - Kada sam došao u Denver rekao sam da bih voleo da budem njihov Tim Dankan, jer je on celu karijeru proveo u San Antoniju. Bože zdravlja, voleo bih da odigram čitavu karijeru u Denveru, mada sam obećao Mišku da ću odigrati još jednu sezonu u Megi.

Put do vrha bio je trnovit.

- Nisam mogao stvarmo nijedan sklek da uradim. Počeo sam sa ženskim i šta sve nisam radio... U Vojvodini sam se povredio na prvom treningu, u Megi sam se povredio na prvom treningu, u juniorskoj reprezentaciji sam se povredio na prvom treningu, i u Americi sam se povredio na prvom treningu - objasnio je Nikola Jokić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading