Zaboravite na Larisu, ova Hrvatica je nova SEKS BOMBA među navijačicama! (FOTO)

Alo.rs/ S.I. | sport 2019-10-11 14:06:31 2019-10-11 14:06:31

Sve puca na njoj.

Printscreen Instagram / knolldol

Te 2010. godine španska fudbalska reprezentacija je osvojila Svetsko prvenstvo. Svoje prvo i jedino za sada. Sjajni Španci, sem uvodnog poraza od Švajcarske, bacili su ceo svet na noge, a njihova tika-taka bila je apslolutni fudbalski hit.

PROČITAJTE JOŠ:

Ali, sa Mundijala koje prvi put održan na afričkom kontinentu nisu samo Španci postali hit koji nam se urezao u pamćenje. Bio je to i Paragvaj, preciznije jedna navijačića Paragvaja. Naravno, radi se o svima poznatoj Larisi Rikelme.

Vatrena navijačica je tada zaludela mnoge muškarce čitom sveta, a Mondijal u Rusiji, odigran 8 godina kasnije, doneo je njenu naslednicu, i nama blisku iz okruženja - Ivanu Knol.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Tko voli karaaambolu? ?⭐️? #summer #croatia #travelphotography #travelgram #wearetravelgirls #iamtb #traveladdict #fruits #tropics #tropical

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll) on Aug 19, 2019 at 10:40am PDT

Ona danas ima više od 100 hiljada pratilaca na društvenim mrežama, a kada nema reprezentativnog fudbala nezaobilazna je na utakmicama Dinama iz Zagreba.

Devojka u alkoholisanom stanju pravila nerede, potekla ruku na policajca a ovaj joj još brutalnije odgovorio! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.10.2019. 09:35 Užasno! Izbacili devojku sa tribina, Foto: printscreen Jedna devojka u veoma alkoholisanom stanju je pokušala da napravi nered na stadionu! Pijana devojka je pokušala da udari policajca koji ju je iznosio sa stadiona zbog nedoličnog ponašanja.

Verodostojna naslednica, nema šta.

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja

 


   

Expand player
Pogledajte više