Navijači poslali poruku crno-belima kakvoj se niko nije nadao - Igrači nisu ostali nemi! (FOTO)

Alo.rs/ I.Dž. | sport 2019-10-03 19:07:16 2019-10-03 19:07:16

Partizan je na gostovanju Astani u okviru Lige Evrope ostvario pobedu rezultatom 2:1, a podršku u Kazahstanu crno-belima je pružala grupa navijača CSKA iz Moskve.

FK Partizan

Fudbaleri Partizana imali su podršku i u dalekom Kazahstanu, a vetar u leđa davali su im navijači CSKA Moskve koji su posebnu poruku imali za svoja dva bivša igrača.

Posle propuštene šanse, Strajnić se iznervirao! Gledaoci ne veruju šta su upravo čuli uživo u prenosu! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.10.2019. 18:47 - 03.10.2019. 19:00 Presmešna scena! Predrag Strajnić, Foto: Twitter/Batigol Fudbaleri Partizana su ostvarili pobedu nad Astanom na gostovanju rezultatom 2:1 u okviru drugog kola Lige Evrope! Pored dobre igre crno-belih i bezbroj propuštenih šansi, mogla je da se primeti i nervoza kod komentatora RTS-a, Predraga Strajnića, tokom jednog kontranapada!

"Zorane, hvala na svemu", bio je transparent navijača bratskog kluba crno-belih koji očigledno nisu zaboravili Tošićeve partije u Rusiji.

Navijači "armejaca" nisu zaboravili ni Bibrasa Natha kojem su posvetili transparent sa njegovim imenom uz poruku "Zauvek crveno-plavi".

Fudbaleri srpskog kluba odužili su im se na najbolji način ostvarivši važnu pobedu na neugodnom gostovanju.

Pročitajte još:

Podsetimo, pre utakmice, Tošić je rekao da nije siguran da li će biti ruskih navijača, a ukoliko dođu da će ih rado nagraditi dresom.

Bonus video: U Nišu oterali momka i devojku sa tribine jer navijaju za Partizan

 

Expand player
Pogledajte više