ANTE GOTOVINA PREKO CELE NOGE Hrvat tetovirao ratnog zločinca, separatistu i Dražena Petrovića pored krsta (FOTO)

Josip Dombaj iz Drnja kod Koprivnice zapao je za oko hrvatskom portalu 24.hr zbog specifičnih tetovaža.

Tetovaže
Tetovaže, Foto: Facebook/printscreen

Dombaj je veliki ljubitelj tetovaža, naročito onih ličnosti koje su u Hrvatskoj smatraju veličinama.

Legendarnog košarkaša Dražena Petrovića mu je tetovirao Amerikanac oženjen Zagrepčankom na saboru "tatu" majstora u Brajtonu. Inače, portret tragično nastradalog košarkaša sa srpskim korenima se nalazi na leđima pored krsta:

Dražen Petrović
Dražen Petrović, Foto: Facebook/printscreen

"Pitao sam ga bi li mi napravio portret Dražena Petrovića. Pao je dogovor i uskoro je njegov lik krasio moja leđa. Zvonimira Bobana sam stavio na potkolenicu jedne, a Antu Gotovinu na potkoljenicu druge noge. Tetovažom sam ojekovečio trenutak kad je Boban nasrnuo na milicajca", kaže Donbaj i nastavlja sa pričom o hrvatskom generalu Antu Gotovini i čuvenom fudbaleru, koji je na 30 godina od incidenta na meču Dinamo Zagreb-Crvena zvezda pravdao postupak pobunjeničkim duhom protiv tadašnjeg sistema SFRJ:

Ante Gotovina
Ante Gotovina, Foto: Facebook/printscreen

"Neko vreme sam proveo i u Hrvatskoj vojsci te sam tamo odlučio da ću "nositi" Gotovinu. Za Bobana, legendu Dinama i reprezentacije, ne treba puno govoriti, dok je Dražen ikona i nikad prežaljeni vođa košarkaške "repke", pojasnio je Josip.

Zvonimir Boban
Zvonimir Boban, Foto: Facebook/printscreen

"Ponudio sam dres Dražena Petrovića na aukciju i kupio ga je Hrvat koji živi u Slovačkoj za 2500 kuna" poručuje Dombaj za 24.hr.

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi