Kolumbija i Japan PROŠLI, Senegal ISPAO zbog VIŠE ŽUTIH kartona u grupi! (VIDEO)

A.G/I.Đ/M.Ž. | sport 2018-06-28 15:20:40 2018-06-28 15:20:40

Fudbaleri Kolumbije i Japana plasirali su se u osminu finala Mondijala. Kolumbija je pobedila danas Senegal sa 1:0, dok je Poljska, iako joj je to bilo nepotrebno, slavila protiv Japana istim rezultatom. Kako su Japan i Senegal na tabeli grupe H poravnati sa po četiri boda i gol-razlikom 4:4, nešto je moralo da prevagne. FIFA ima pravilo po kojem se u ovom slučaju gleda koja je ekipa bila grublja - Senegal je dobio šest, a Japan četiri žuta kartona u grupi, pa Afrikanci idu kući!

EPA,AP

Kraj utakmica u Samari i Volgogradu. Neverovatan trenutak, za istoriju Mondijala. Senegal ide kući i pored toga što ima isti broj bodova, ali i gol-razliku kao Japan. Ljudi su jednostavno bili grublji na terenu i zbog toga su eliminisani.

 

77' Levandovski je mogao da golom pogura Senegalce u osminu finala, fantastična intervencija odbrane Japana.

76' Sjajna šansa za Senegalce, brani Ospina.

74' GOOOOL! Minja, opet taj Minja kao i na prošlom meču postiže gol. Japan u transu, zbog boljeg fer-pleja (ako gol-razlika bude ista kao Senegalu) ide u osminu finala i sa porazom od Poljske.

Ovo samo znači da Kolumbija na kraju dana može i do prvog mesta u grupi.

71' Inui i Osako ulaze u igru, Japanci sve karte bacaju na napad. Poljska radi ono što je juče Koreja - pobeđuje iako joj trijumf ništa ne znači. Ali to je Mondijal. Tu nema kalkulisanja.

62' Oduševljeni su navijači Kolumbije vođstvom Poljske, sad njihovi ljubimci ne moraju do pobede nad Senegalom, dovoljan je i remi. A u tom meču potpuno mrtvilo.

60' GOOOOL! Poljska vodi protiv Japana sa 1:0! Strelac Bednarek posle slobodnjaka sa leve strane. Ovo odgovara Senegalu i Kolumbiji.

50' Vrlo loš početak drugog poluvremena za Kolumbiju. Ne ide im nikako, ne mogu da priđu golu Senegala. Oseća se nedostatak Hamesa.