Švajcarci s Kosova UNIŠTILI Srbiju, pobedu SLAVILI uz ALBANSKOG ORLA! (FOTO+VIDEO)

D.J.B/I.Đ. | sport 2018-06-22 16:48:56 2018-06-22 16:48:56

Fudbaleri Švajcarske pobedili su Srbiju sa 2:1 u utakmici drugog kola grupe E Mondijala u Kalinjingradu. Srbija je povela u 5. minutu golom Mitrovića, izjednačio je Džaka u 52. minutu, a pobedu Švajcarcima doneo je Đerdan Šaćiri. Brazil je danas pobedio Kostariku sa 2:0 i prvi je u grupi E sa četiri boda, koliko ima i Švajcarska. Srbija ima tri, a Kostarika nijedan bod.

EPA/Martin Divisek

Ko je mogao da pretpostavi posle savršenog starta i gola Mitrovića da će kola krenuti nizbrdo?

Svako ko ne poznaje snagu i igru Švajcarske. I Brazil im je rano dao gol pa je na kraju bilo 1:1. Srbija je u većem delu susreta bila u podređenom položaju. Naročito u finišu kada igrači Srbije nisu imali nimalo snage za trčanje.

Ostaje nam da se vadimo protiv Brazila, inače prvog favorita Mondijala po kladionicama.

 

KRAJ. Srbija - Švajcarska 1:2. Hvala vam što ste pratili prenos na portalu Alo!

89' GOOOOL! Šaćiri je postigao drugi gol za Švajcarsku. Katastrofalna intervencija odbrane Srbije, prespori defanzivci Srbije nisu mogli da sustignu napadača Švajcarske.

83' Zuber se prošetao pored Ivanovića, šutirao je pored gola. Jedno je sigurno - da nismo trkački nastrojena ekipa, nismo.

81' Radonjić ulazi umesto Luke Milivojevića. Poslednja šansa za napad.

78' Ljudi širom sveta ne mogu da veruju da sudija Brih nije svirao jedanaesterac za Srbiju.

73' Embolo menja Džemailija u timu Švajcarske. Na ponovljenim snimcima jasno se vidi da je Srbija zaista oštećena za jedanaesterac.

69' Odličan napad Srbije, posle dužeg vremena. Na kraju Kolarov odlično centrira sa leve strane, ali Mitrović kao da na drugoj stativi nije očekivao da će lopta proći pored svih nogu do njega. Šteta.

66' Srbija je, čini se ovde oštećena za penal. Mitrovića su držala dva Švajcarca rukama, sudija Brih svirao je faul u napadu!

63' Prva izmena u timu Srbije - Ljajić menja Kostića.

58' Odličan udarac Šaćirija. Švajcarci bolji u nastavku.

55' Supruga Granita Džake oglasila se na mrežama podrškom ekipi Vladimira Petkovića.

52' GOOOOL! Granit Džaka opalio je po lopti sa više od 20 metara, Stojković nemoćan. Ivanović je krenuo u blok i okliznuo se. Da nije, lopta bi ga pogodila, ovako 1:1.