Stojković imao poruku za saigrače pred Brazil

Tanjug | sport 2018-06-25 12:26:22 2018-06-25 12:26:22

Iskusni golman bez dlake na jeziku pred meč koji je biti ili ne biti za Srbiju

Printskrin, Instagram

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković uveren je da njegova ekipa ima kvalitet da pobedi Brazil u direktnom duelu za osminu finala Svetskog prvenstva u Rusiji.

"Prvi put od kada sam u reprezentaciji da sam osetio da su svi uz nas, mediji, narod... Ogromna su očekivanja, postoji vera da možemo da ostvarimo dobar rezultat. I treba da budemo zahvalni Bogu što smo došli u situaciju da pobedimo Brazil. Mi to možemo, mi to želimo", rekao je Stojković na konferenciji za medije u Svetlogorsku.

Golman Partizana dodaje da ne bi bio u Rusiji da ne veruje u pobedu nad petostrukim šampionom sveta.

"Pokazali su Švajcarska i Kostarika da može da se igra protiv Brazila, a bili smo svedoci nekoliko, uslovno rečeno, iznenađujućih rezultata. Na kraju mi verujemo u sebe, kvalitet koji imamo i trenutak koji se nalazi ispred nas".

Kako je naglasio, presrećan je što je Srbija došla u priliku da u jednom meču rešava prolaz u nokaut fazu.

"Ko u to ne veruje neka se spakuje i ide kući", rekao je Stojković i dodao da je Aleksandar Mitrović pravi primer kako se bori u dresu nacionalnog tima.

Brazilske fudbalere Felipea Kutinja i Nejmara da Silvu označio je kao najbolje šutere protivnika, ali i imao poruku za njih ako bude penal.

"Ko god da ga eventualno izvede biću tu da ga odbranim", zaključio je Stojković.

Utakmica 3. kola E grupe Srbija - Brazil na programu je u sredu od 20 sati u Moskvi.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više