Mondijal
EPA,AP
Mondijal

EPA,AP

Boginja je tu da se ljubi, pa i kada ih je vise, Foto: EPA,AP

21.45 - Kijeran Tripije, jedan od junaka pobede Engleske nad Švedskom, zahvalio se saigračima na Tviteru na predivnom danu...

19.01 - Najbolji fudbaler Brazila, Nejmar, priznao je da se oseća jako loše posle eliminacije.

"Mogu da kažem da je ovo najtužniji trenutak uz mojoj karijeri. Boli toliko jer smo znali da možemo dalje, da možemo da ispišemo istoriju. Teško je sada krenuti ispočetka sa fudbalom", napisao je Nejmar.

Potpuni delirijum na Ostrvu, a svi pevaju ovu pesmu:

A evo kako se gol Herija Megvajera slavio na Ostrvu.

16.00 - Počela je utakmica Švedska - Engleska. A lider radikala, Vojislav Šešelj, ima drugačiji ugao gledanja na današnja dešavanja...

15.10 - Mondijal je najbolje mesto da pokažete koliko (ne) znate da igrate fudbal. Arsenal je impresioniran napadačem Senegala Mbajeom Nijangom, koji bi mogao u London, ali i u Marsej ili Nicu, pošto ga i oni žele.

14.25 - Predsednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker pokazao je u jednom intervjuu da mu pamćenje i nije jača strana.

"Ako potcenite hrvatsku reprezentaciju možete imati puno problema. Mi smo pre 20 godina pobedili Italiju i Nemačku sa 3:0", rekao je Šuker i ostao živ.

14.15 - Po prvi put u istoriji SP, u polufinalu neće biti Brazila, Argentine i Nemačke.

13.50 - "Dejvide, ako Engleska pobedi Švedsku, plaćam ti večeru na bilo kom mestu na svetu. Ako Švedska pobedi Englesku, kupićeš mi sve što poželim u prodavnici IKEA", napisao je Zlatan Ibrahimović na društvenim mrežama legendi Engleske, Dejvidu Bekamu.

Beks mu je, jasno, brzo odgovorio.

"Ako Švedska pobedi, kupiću ti sve po tvojoj želji za tvoju novu vilu u Los Anđelesu. Ako pobedi Engleska, onda ćeš morati da dođeš na Vembli na utakmicu Engleske u njenom dresu i da u poluvremenu uživaš jedući ribu i čips", napisao je Dejvid.

Ibra se složio sa ponudom.

13.18 - Marketinški stručnjak Mark Borkovski tvrdi da bi kapitenu Engleske, Hariju Kejnu osvajanje Mondijala obezbedilo da živi od reklama narednih 50 godina.

Hari Kejn, Foto: AP

12.00 - Verujete li u teoriju da Real prodaje Ronalda, da bi u klub između ostalih, doveo i Sergeja Milinković-Savića?

10.30 - Žurka na Tviteru ne prestaje...

10.00 - Navijači Hrvatske zapalili su ostrvo Galešnjak, čuveni po obliku srca.

Oni su doneli baklje i napravili ambijent za pamćenje uoči večerašnje utakmice, ali su malko i preterali.

Javna vatrogasna stanica Zadar potvrdila je da se u trenutku izbijanja požara na ostrvu nalazilo oko 100 ljudi koji su uspešno evakuisani, prenosi portal morski.hr.

09:10 - Nejmarovo valjanje na 1.000 načina i danas je tema broj jedan na Tviteru. Evo nove sprdačine sa "kralje glume i drame":

08:54 - Hrvatska je od ranog jutra na nogama. Večeras se u Sočiju igra "utakmica svih utakmica".

Dok priželjkuju reprizu Francuske '98 kada su stigli do trećeg mesta, Hrvati redom pokazuju optimizam, što u TV emisijama, što na društvenim mrežama.

Selektor Zlatko Dalić na teren će sasvim sigurno poslati najjači sastav protiv Rusa: Subašić - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić - Rakitić, Brozović - Rebić, Modrić, Perišić - Mandžukić.

08:45 - Milorad Mažić verovatno nikada u karijeri nije dobio toliko pohvala iz celog sveta za suđenje kao sinoć.

Fantastično je obavio posao u meču Brazila i Belgije. Ono čega su se milioni navijača plašili, da će pasti na glumatanje Nejmara, nije se dogodilo, iako je fudbalski "kralj drame" u tri navrata pokušao da izvuče penal.

Mondijal

EPA

Srpski sudija briljirao je juče, Foto: EPA

Kako Mažića izuzetno cene i UEFA i FIFA, nema nikakve dileme da je trenutno prvi kandidat da sudi finale.

08:40 - Internet se noćas usijao od ovakvih i sličnih slika.

 

Brazil ?? ⚽️⚽️

A post shared by FIFA WORLD CUP GIRLS? (@fifaworldcupgirls) on Jul 6, 2018 at 1:21pm PDT

08:30 - Tradicija nalaže da se i ovo mondijalsko jutro otvori fotkom jedne lepotice sa navijačkim bojama.

 

Brazil ?? ⚽️⚽️

A post shared by FIFA WORLD CUP GIRLS? (@fifaworldcupgirls) on Jul 6, 2018 at 1:21pm PDT

Ukoliko ste kojim slučajem juče propustili dešavanja na Mondijalu, evo najvažnijih i najčitanijih tekstova na našem portalu: