Nejmar pao u DEPRESIJU, ludnica na Ostrvu i u Hrvatskoj! (VIDEO)

I.Đ. | sport 2018-07-06 23:56:38 2018-07-06 23:56:38

Dobar dan i dobrodošli na 24. blogovanje posvećeno Mondijalu na portalu Alo! Još samo osam dana ostalo je do kraja Mondijala u Rusiji. Danas gledamo još dva četvrtfinala (Švedska - Engleska 16, Rusija - Hrvatska 20) nakon čega ćemo znati koje su četiri reprezentacije u ovom momentu najkvalitetnije na svetu. Ostanite sa nama, pripremili smo vam mnogo toga sa terena i oko njih.

EPA,AP

21.45 - Kijeran Tripije, jedan od junaka pobede Engleske nad Švedskom, zahvalio se saigračima na Tviteru na predivnom danu...

19.01 - Najbolji fudbaler Brazila, Nejmar, priznao je da se oseća jako loše posle eliminacije.

"Mogu da kažem da je ovo najtužniji trenutak uz mojoj karijeri. Boli toliko jer smo znali da možemo dalje, da možemo da ispišemo istoriju. Teško je sada krenuti ispočetka sa fudbalom", napisao je Nejmar.

Potpuni delirijum na Ostrvu, a svi pevaju ovu pesmu:

A evo kako se gol Herija Megvajera slavio na Ostrvu.

16.00 - Počela je utakmica Švedska - Engleska. A lider radikala, Vojislav Šešelj, ima drugačiji ugao gledanja na današnja dešavanja...

15.10 - Mondijal je najbolje mesto da pokažete koliko (ne) znate da igrate fudbal. Arsenal je impresioniran napadačem Senegala Mbajeom Nijangom, koji bi mogao u London, ali i u Marsej ili Nicu, pošto ga i oni žele.