Mozzart - Bežanijska kosa
mozzartsprot
Mozzart - Bežanijska kosa

mozzartsprot

Mozzart - Bežanijska kosa, Foto: mozzartsprot

Jedna od ustanova u koju je stiglo više od tone vitaminskih paketa je i KBC Bežanijska kosa. Ovaj kliničko bolnički centar, osim što je jedan od najvećih onkoloških centara u državi, u ovom trenutku zbrinjava i značajan broj pacijenata kod kojih je virus izazvao težu kliničku sliku. Zdravstveni radnici ove ustanove ulažu nadljudske napore u nezi i lečenju pacijenata i u redovnom i u stanju epidemije.

"U ovim teškim trenucima kada su radnici, sestre, doktori, tehničari i svo medicinsko osoblje na izdisaju, svaka pomoć nam izuzetno znači, a ova vitaminska bomba pokazuje da se i nas neko setio. Mi smo tu stalno, nezavisno od kovida, u svim teškim trenucima smo tu, a sad je sva borba pala na nas. Mi ćemo dati 110 odsto sebe i hvala Mozzartu u ime svih zaposlenih u KBC Bežanija što se setio i nas", poručio je na uručenju donacije Marko Bjelica, nadzorni tehničar bolnice Bežanijska kosa

Poseta regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću deo je veće akcije koju realizuju u saradnji sa Ministarstvom zdravlja u okviru koje će dopremati osvežavajuce, vitaminske, pakete za medicinskom osoblju u kovid bolnicama u Srbiji.

“Naša namera je da ovim gestom kažemo hvala svim medicinarima i osoblju bolnice za sve što čine. Izlažu svoje i živote svojih porodica opasnosti, neprekidno rade, spasavaju živote. Mozzart je za borbu protiv kovida do sada izdvojio oko pola miliona evra i ova akcija je deo tog većeg paketa podrške našem zdravstvenom sistemu. Lekari su naši heroji uvek, a sada je sve na njima i mi smo na ovaj način pokušali da im ulepšamo dan i podsetimo da smo uz njih”, poručio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija iz kompanije Mozzart i dodao da se ova plemenita akcija regionalnog lidera u oblasti igara na sreću nastavlja i u narednim danima.

PROČITAJTE JOŠ:

Tagovi