"PRLJAVA MALA PSIHOPATIČNA PI*KA" Matador šokirao javnost svojim potezom, poznati glumac se oglasio povodom ovih užasnih scena! (VIDEO)

Nehumanost na delu..

Matador i bik
Matador i bik, Foto: youtube/Unique canal

Španski matador Morante de la Puebla, je dospeo u centar pažnje nakon skandaloznog video snimka koji kruži internetom.

On se u Sevilji, pre nekoliko dana borio sa bikom kojeg je i porazio. A pred sam kraj borbe, kada je nemoćna životinja već bila na izdasaju, sva krvava i povređena od uboda, Morante de la Puebla je izvadio maramicu i obrisao mu krvave suze sa lica, nakon čega ga je ubio.

Video snimak na kom matador briše suze postao je veoma brzo viralan, preko milion ljudi ga je pogledalo, a niko nije ostao ravnodušan.

Oglasilo se i "Društvo za zaštitu životinja" koje se već duže vreme bori da zabrani borbu sa bikovima i koride u Španiji, ali nemaju uspeha u tome:

"Samo zao i perverzan um može da muči životinju dok joj ne poteče krv niz noge, a onda joj obriše suze. Neverovatno je koliko ovaj čovek nema empatije", rekla je Silvija Barkero Nogales, predsednica španske stranke koja se bori za prava životinja.

Oglasio se i poznati holivudski glumac, Riki Žerve, koji uopšte nije imao lepe reči na svom Tviter nalogu za matadora:

"Prljava mala psihopatična pi*ka" - rekao je engleski glumac.

Potom je podelio sa svojim fanovima "GIF" (kratke spojene slike od nekoliko sekundi) gde se bik zaleće na matadora, sa komentarom:

"BUM, dopada mi se kako je odleteo njegov mali pi*kasti šešir!" - rekao je "stand-ap" komičar!

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi