Tuča Gereta i Rudolfa
Twitter/WPXIJennifer Tomazic ‏ V
Tuča Gereta i Rudolfa, Foto: Twitter/WPXIJennifer Tomazic ‏ 

Na utakmici Klivlend Braunsa i Pitsburg Stilersa došlo je do makljaže dva tima, a glavni vinovnici su kvoterbek Stilersa Mejson Rudolf i defanzivac Braunsa Majls Geret.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle Geretovog obaranja Rudolfa, tzv. "seka", krenulo je rvanje na zemlji. Dvojica Rudolfovih saigrača nisu sprečili besnog Gereta visine 193 cm i 125 kg težine da skine ruke sa Rudolfa. Defanzivni linijaš je skinuo kacigu svog rivala i iz sve snage ga udario po glavi.

 Mada, kada se detaljnije pogleda snimak iz drugog ugla, Rudolf je još dok je bio u zagrljaju pokušao prvo Geretu da skine kacigu, da bi ga sa zemlje šutnuo u međunožje. 

 Logično, usledila je masovna kafanska tuča, ali se sve brzo raščistilo.

Geret se posle izvinjavao, ali uzalud. Prvog pika drafta 2017.sigurno čeka suspenzija do kraja sezone, a NFL je dobio još jedan veliki skandal, dok je čitava nacija gledala na državnoj frekvenciji.

I na našim travnatim poljanama se desila slična stvar - izbio je fizički sukob na utakmici Prve lige:

tTotalni haos na terenu nastao kada je Igrač Metalca nokautirao golmana! (VIDEO)

AUTOR: Kurir/Alo.rs / M. Dr. DATUM I VREME: 15.11.2019. 15:34 Iako sa dvojicom igrača manje, Metalac je u poslednjim trenucima uspeo da dođe do pobede 3:2. Metalac - Dinamo Vranje , Foto: youtube screenshot Novi haos na prvoligaškim terenima. Ovaj put opšta tuča. Do žestokog okršaja fudbalera došlo je u finišu utakmice 19.

 

BONUS VIDEO:

Aleksandar Mitrović: "Katastrofalno drugo poluvreme s Luksemburgom!"