Crvena zvezda Budućnost "Varvari"
ALo! Vladimir Zogović
Saša Vlaisavljević

Oliver Bunić

Saša Vlaisavljević , Foto: Oliver Bunić

Član uprave beogradskog Košarkaškog kluba Crvena zvezda Saša Vlaisavljević, užasnut dešavanjima na sinoćnjem meču protiv Budućnosti u Podgorici, izjavio je da takvu mržnju nije video ni u Hrvatskoj tokom rata.

"Bio sam za vreme rata i u Zagrebu, i u Hrvatskoj, ovakvu mržnju nisam video. Pogledajte, ovim su nas gađali (pokazao je na veliki metalni predmet). Ko je mogao da očekuje ovako nešto!? Ne znam šta da očekujemo od narednog meča, sada smo živu glavu izvukli! Previše je sveže da bih mogao da nešto kažem, ali živu glavu smo izvukli", rekao je Vlaisavljević za "Blic".

Kako je naveo, ne zna šta da očekuje od narednog meča, jer su sada Begrađani jedva živu glavu izvukli.

"Previše je svež da bih mogao da nešto kažem, ali živu glavu smo izvukli. Ispljuvani smo 40 minuta... Niko me u životu nije pljuvao, tako da pozdravljam (trenera Budućnosti, Jasmina) Repešu, što se tiče (njegovih komentara oko) pljuvanja. Bolje da ništa ne kažem više", istakao je Vlaisavljević.

Crvena zvezda Budućnost

ALo! Vladimir Zogović

Crvena zvezda Budućnost "Varvari", Foto: ALo! Vladimir Zogović

Upitan da prokomentariše to što je pomenuti strateg Podgoričana istakao da je "u Beogradu bilo gore", jedan od čelnika KK Crvena zvezda kratko je odgovorio:

"Ne mogu da zaoštravam situaciju, nisam u toj funkciji, hoću da pomognem Zvezdi da osvoji ABA titulu i da odemo u Evroligu. Ali, ljudi, mi smo 40 minuta pljuvani!".