Crvena zvezda Arena
Alo Marko Metlas
Crvena zvezda Arena

Alo Marko Metlas

Crvena zvezda Arena, Foto: Alo Marko Metlas

Klubovima koji učestvuju u Evroligi i Evrokupu organizator takmičenja dostavio je predlog da večerašnji dueli proteknu u znaku "Noći veštica", praznika koji se u inostranstvu, pre svega u Sjedinjenim Američkim Državama, obeležava maskembalom.

Pročitajte još:

Ovakav predlog nije naišao na oduševljenje crveno-bele publike imajući u vidu da u Srbiji nije ustaljena praksa da se obeležava "Helouvin", a podršku inicijativi organizatora nije dala ni Zvezda koja je za večerašnji susret ptipremila zabavu u srpskom stilu.

Naime, zvezdaše će večeras pre utakmice i tokom pauza zabavljati KUD Dimitrije Koturović i trubački orkestar Ivana Jovanovića.

Meridianbet časti i daje bonus kao nikada pre!

AUTOR: promo DATUM I VREME: 31.10.2019. 12:18 Meridian i Noć veštica - idealan tandem za najbolji provod u gradu. Meridianbet Noć veštica, Foto: promo Noć veštica uvek donese mnogo zabave i dobrog provoda. A Noć veštica u Meridianu pruža mnogo više!

Zanimljiv odgovor crveno-belih na "Noć veštica", daleko bliži nama nego maskembal. Nema sumnje da će zvuci trube prošarani folklorom dodatno motivisati Zvezdu na putu do druge pobede u Evroligi.

Bonus video: Prva izjava Ognjena Kuzmića!