Milan Tomić, trener Crvene zvezde
KK Crvena zvezda
Milan Tomić, trener Crvene zvezde

KK Crvena zvezda

Milan Tomić, trener Crvene zvezde, Foto: KK Crvena zvezda

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da očekuje dobru partiju svog tima protiv Zlatibora u 7. kolu Superlige i nastavak pobedničkog niza.

PROČITAJTE JOŠ:

UČINIO VILTA PONOSNIM! Lečio se od droge, a zavistan je od seksa! Kobijev najbolji saigrač spavao sa više od 2.000 žena! (VIDEO)

NIJE MOGAO VIŠE! Federer se povukao sa turnira u Rimu, neizvestan i za Rolan Garos!

NASTAVAK NIZA! Motivisan rival i iskupljenje zbog prvog susreta!

Crveno-beli će ekipu iz Čajetine dočekati u dvorani "FMP Arena" u Železniku, jer je zbog obaveza odbojkaške selekcije Srbije zauzeta hala "Aleksandar Nikolić".

"Očekujem još jedan dobar meč našeg tima. Igramo na terenu u Železniku zbog zauzetosti hale "Aleksandar Nikolić", ali očekujem dobru podršku sa tribina i dobru igru na terenu", rekao je Tomić za klupski sajt.

Trener aktulenog šampiona Srbije za meč sa Zlatiborom neće imati problema sa povređenim igračima.

"Ponavljam se, ali je pred svaki meč zahtev u svlačionici isti - maksimalna motivisanost, pridržavanje dogovora koje napravimo u pripremi utakmice i naravno na prvom mestu čvrsta odbrana iz koje stižu lakši poeni. Kompletiramo se, svi igrači su u treningu i polako hvatamo ritam za ono što sledi, a to je završnica nacionalnog prvenstva", rekao je Tomić.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić istakao je da Zlatibor ima puno iskusnih igrača i da nije za potcenjivanje.

"Iz odbrane sve počinje i samo uz čvrstu igru u tom delu, maksimalno zalaganje, put ka pobedi na koju svakako računamo i zbog plasmana na tabeli, će nam biti znatno olakšan" rekao je Dobrić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utakmica Crvena zvezda - Zlatibor igra se sutra od 17 sati.