Mornar - Crvena zvezda, Cirbes
KK Mornar bar, Aba liga
Mornar - Crvena zvezda, Cirbes, Foto: KK Mornar bar, Aba liga

Hvala što ste pratili tekstualni prenos utakmice Mornar - Crvena zvezda 57:90 na portalu Alo!

ČETVRTA ČETVRTINA

Sa dva bacanja Nenadića otvorena je poslednja deonica. Najt pogađa za prve poene Barana u nastavku meča. Posle poena Cirbesa 49:85, 34. minut.

Zvezda je malo spustila gas. Za sedam minuta samo sedam poena. U finiš se ulazi vođstvom crveno-belih 51:87.

Kraj. Zvezda je pobedila i to više nego ubedljivo u Baru 90:57 i tako potvrdila prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu .TREĆA ČETVRTINA

Četiri poena Odža i trojka Berona za seriju Zvezde 7:0 na startu trećeg kvartala,odoše crveno-beli na preko 30 razlike- 26:57. Mićović i Vranješ smanjuju 30:57, 23. minut.

Dobrićeva sedma trojku za Zvezdu 30:60. Najt, pa Regland iz prodora pogađaju.

Regland promaša i podiže prednost gostiju na 72:36 u 27. minutu. Mićović prekida mini seriju gostiju.

Treća četvrtina je završena rezultatom 45:80.

 

DRUGA ČETVRTINA

Ristić sa šest poena startuje u drugoj deonici. Trojka Najta - 17:31. Dobrićeva treća trojka za Zvezdu, 19:34, 13. minut.

Ne koriste domaći promašene trojke Dobrića (dve), Berona i Fajea, domaći nisu iskoristili kako bi smanjili zaostatak. Moćnim zakucavanjem, uz faul Lukovića, Odžo prekida prazan hod Zvezde. Promašuje dodatno slobodno bacanje. 21:38, 17. minut.

Majk Cirbes je ponovo u ekipi. Asistira dobriću za novu trojku 23:43. Vranješ uzvraća.

Rezultat pred odlazak na odmor je 26:50.

PRVA ČETVRTINA

Crveno - beli otvaraju utakmicu trojkama Berona i Kešelja. Sjajan početak gostiju, prazan hod Mornara, dok dlanom o dlan poenima Odža, Reglanda i Simanića već je 2:13. 

Barani iz igre šutiraju 1/10, posle više od sedam minuta Regland i Dobrić Zvezdinu prednost podižu na plus 15. Uroš Luković prekida seriju gostiju 14:0. U 7. minutu 4:17.

Rezultat posle prve deonice je 14:25. 

Ekipa sa Malog kalemegdana ima samo jedan poraz, dok Mornar ima deset više od crveno-belih.

Dobro veče i dobro došli na tekstualni prenos meča Mornar - Crvena zvezda na portalu Alo!

Trener crveno-belih Milan Tomić ovako je najavio meč:

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je rastrčana, igra veoma brzo i uz mnogo šuteva za tri poena. Igraju veoma dobro kod kuće, namučili su na svom parketu sve timove koji se bore za vrh, pobedjivali ih ili gubili u vrlo neizvesnim završnicama. Još nisu matematički obezbedili mirnu poziciju na tabeli, što znači da će odigrati veoma motivisano. Zbog toga moramo da odgovorimo čvrstom igrom bez padova i praznih minuta", rekao je Tomić za klupski sajt pred ovaj meč.

Košarkašima Crvene zvezde je potrebna jedna pobeda u poslednja četiri kola kako bi obezbedili prvo mesto pred plej-of regionalnog takmičenja.