Milan Tomić
Alo/M.Metlaš
Milan Tomić

Alo/M.Metlaš

Milan Tomić, Foto: Alo/M.Metlaš

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić kaže da je njegov tim odigrao savršeno u pobedi nad Budućnosti (107:69) za 2:0 u finalu ABA lige, ali i pozvao na oprez jer i dalje ništa nije rešeno.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda se pred odlazak u Podgoricu nalazi na trijumf do šampionskog trofeja, ali i povratka u Evroligu.

"Svih 40 minuta smo dominirali i odigrali perfektno, ali to ne znači ništa. Ovo je samo 2:0, fali još jedna pobeda. Moramo da odigramo još bolje u Podgorici", rekao je Tomić na konferenciji za novinare posle utakmice.

On je ponovo pohvalio svoje igrače na odličnoj timskoj igri, pre svega u odbrani.

"Imamo samopouzdanje, igramo agresivnu, brzu i lepu košarku. Drugacije će biti u Podgorici, moramo da guramo dalje. Da ne bude "Dobili smo 40 razlike i hajmo dalje". Rezultat je 0:0. Ne živi se od prošlosti, vec sadašnjosti", poručio je Tomić.

On nije mogao da proceni da li je Stratos Perperoglu doživeo težu povredu.

"List je u pitanju, odmah je otišao na preglede. Ne mogu ništa više da kazem".

Tomića su novinari pitali da prokomentariše izjavu kolege Jasmina Repeše o "atmosferi linča u dvorani".

"Bavim se samo košarkom. Svako može da da izjavu kakvu hoće. Budućnost je igrala i protiv Partizana... Jel treba navijači da ne navijaju za Zvezdu?", rekao je Tomić, koji je želeo da priča samo o terenu.

Ujedno, on se zahvalio navijačima na velikoj podršci.

"U košarci sam 30 godina i nikada nisam doživeo ovakvu podršku. Možda samo jednom kad sam sa Olimpijakosom bio u Beogradskoj areni", zaključio je on.

Treći meč igra se u sredu u podgoričkoj hali Morača.