Zdravko Čolić
printscreen
KK Crvena zvezda

Alo/Marko Metlaš

KK Crvena zvezda, Foto: Alo/Marko Metlaš

Košarkaši Crvene zvezde u utakmici 11.kola najelitnijeg evropskog takmičenja dočekuju ekipu Valensije prošlogodišnjeg rivala u Evrkupu i osvajača tog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli će taj meč zbog zauzetosti „Štark Arene“ odigrati u hali „Aleksadar Nikolić“ u četvrtak od 19 časova, ali ta činjenica neće uticati na komfor svih koji su kupili sezonske ulaznice, prenosi zvaničan sajt Zvezde.

Svi vlasnici pateka karata za utakmice Eurolige u „Štark Areni“ imaće ovaj put svoje mesto u Hali Aleksandar Nikolić iz razloga što prebacivanje iz Štark Arene u Halu A.Nikolić nije planirano.

Vlasnici sezonskih karata ulaze na svoje ulaze, kao i do sada, bez promena.

Zdravko Čolić

printscreen

Zdravko Čolić, Foto: printscreen

Zbog promene dvorane, KK Crvena zvezda pustiće u prodaju minimalan broj pojedinačnih karata za ovu utakmicu. Veliki broj sezonskih karata i paketa, već umnogome popunjava kapacitet Hale A. Nikolić od 8.500 mesta koliko poseduje.

Zdravko Čolić ima solistički koncert u petak u "Štark Areni", a s obzirom da je potrebno dosta vremena da se postavi glamurozna scenografija sama organizacija i logistika koncerta mogla bi da se prenese i dan ranije, dakle u četvrtak, kada je na programu meč protiv Valensije.

BONUS VIDEO

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!