Ognjen kuzmić
AP Photo/Thanassis Stavrakis
Boban Marjanović u duelu sa Janisom Timom

FIBA

Boban Marjanović u duelu sa Janisom Timom, Foto: FIBA

* Obojica su igrali u Crvenoj zvezdi pod komandom Radonjića

* Mogu da se pohvale NBA karijerom

* Boban je pričao i o šansama za zlato na Mundobasketu

Centar Dalas Maveriksa je rekao za "Sportksi žurnal" da nije mogao da se suzdrži i da je zaplakao kada je čuo vest o Kuzmiću i saobraćajnoj nesreći: 

"Vest me je pogodila. Bukvalno sam pustio suzu kad sam čuo šta se dogodilo. Nisam mogao da veruje da nešto tako ružno može da se dogodi tako dobroj osobi. Želim mu brz oporavak, da se što pre vrati na teren. Želim da vidim njegov slavni osmeh što pre"- rekao je Bobi.

Marjanović, baš kao i ostali igrači pod ugovorima sa NBA – Bjelica, Bogdanović, Jokić, čak i Gudurić – neće moći učestvovati treninzima na početku priprema.

"To su pravila. Dok smo tamo, moramo to da poštujemo. Generalno, treba to tako da shvatimo i da se potrudimo da se, u trenutku kada se priključimo timu, ne primeti da nismo trenirali zajedno od početka" - poštuje Bobi pravila.

Kada su ga pitali šta misli o tome da je ovo najjača selekcija Srbije koja se gradila koraka i da se od njih očekuje finale, Boban je rekao:

"Moramo da idemo korak po korak. Mnogo je stepenica koje moraš da pređeš do finala koje svi priželjkujemo i za šta smo se okupili ovde i počeli da treniramo."

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!