FRKA U KK PARTIZAN Vujošević pretio Mladenoviću!

Andreja to poriče: “Ma, joook!”

Duško Vujošević
Duško Vujošević, Foto: Oliver Bunić

 

Po završetku Skupštine Košarkaškog kluba Partizan došlo je do susreta Duška Vujoševića i Andreje Mladenovića i tom prilikom trofejni trener je propisno izvređao zamenika gradonačelnika Beograda.

- Šta je smešno? Šta se smeješ? Nemoj da ti zategnem jednu šamarčinu - odbrusio je Vujošević Mladenoviću koji nije želeo da nastavlja s verbalnim sukobom već je odćutao na ove Duletove reči.

Nekoliko minuta kasnije, Andreja Mladenović, inače član Skupštine KK Partizan, u izjavi za “Alo.rs” demantovao je priču koja se pronela hodnicima stadiona u Humskoj po kojoj je Duško Vujošević u prolazu izvređao zamenika gradonačelnika Beograda.

- Ma jooook, ma kakvi... Nisam imao nikakav sukob sa Vujoševićem. Samo smo se mimoišli po završetku Skupštine. Niti me je vređeo niti bih dozvolio nekome da me vređa ili psuje kako kažete. Hajde da se bavimo lepim stvarima, zato bih najpre čestitao novom predsedniku Nikoli Pekoviću i njegovim saradnicima i nadam se boljim danima za Partizan. Drago mi je da su na Skupštini oduke donete jednoglasno...

Duško Vujošević je o incidnetu kratko reko:

- Ma, Andreja mi je stao na nogu...

Odmah zatim Mladenović je za naš portal kroz smeh izjavio:

- Ja mu stao na nogu? Ja ga zgazio? Šali se to Dule Vujošević. Zista nije bilo nikakvog incidenta.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi