ODRŽANA JE KLUPSKA SKUPŠTINA Velike promene u Zvezdi, u upravu ušla dvojica bivših igrača crveno-belih

Sednica je održana na terenu kluba na Malom Kalemegdanu, u skladu sa aktuelnom zdravstvenom situacijom i uz poštovanje svih propisanih zdravstvenih mera.

Nebojša Čović
Nebojša Čović, Foto: youtube/Tanjug

Crvena zvezda je uvrstila dvojicu bivših igrača u upravu kluba. Marko Kešelj postao je član predsedništva kluba zadužen za sportska pitanja, dok je Milan Dozet postao novi član skupštine! Osim toga, upravni organi Zvezde ujedinjeni su u "borbi protiv dezinformacija", odnosno zahtevu Partizana da se FMP izbaci iz ABA lige zbog navodnog sukoba interesa sa Zvezdom. Obe sednice koje su održane na terenima Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu, sa punim kvorumom.

Dosadašnji predsednik Skupštine Branimir Baćović novi je član predsedništva kluba. Novi članovi Skupštine su pored Dozeta i Zoran Kovačević "Koča", Milan Ninković i Zoran Jović.

O svim osnovnim informacijama vezano za svakodnevni rad i život kluba, takmičarsku sezonu koja je otkazana, prelaznom roku i pripremama seniorskog tima za novu sezonu, radu mlađih selekcija, budžetu kluba koji će u narednoj sezoni biti čak za 30 posto manji, zdravstvenim protokolima u vreme globalne pandemije, članove Skupštine vrlo detaljno informisao je predsednik kluba Nebojša Čović.

Direktor kluba Filip Sunturlić izneo je detaljno izveštaj o sezoni 2019/2020, kao i o planovima kluba i učinjenom pred početak takmičarske sezone 2020/2021.

- Skupština Zvezde u potpunosti je informisana i podržala je izveštaj o tužbi i vansudskom poravnanju između KK Crvena zvezda i ABA lige koje je u toku, takođe i vrlo jasan stav kluba vezan za dezinformisanje javnosti i pokušaje pojedinaca da javnosti nametnu nekakav "sukob interesa" između Crvena zvezda i KK FMP. Članovi Skupštine podržali su i inicijativu, da KK Crvena zvezda pred telima regionalnog takmičenja, kao važan deo regionalnog takmičenja i aktuelni šampion ABA lige, zastupa vrlo čvrst stav da ovu vrstu opstrukcije neće dozvoliti u narednom periodu! - navodi se u saopštenju Zvezde

Članovi Skupštine obavešteni su i o okupljanju i početku priprema prvog tima koje će se ove sezone obaviti u vrlo specifičnim uslovima.

Sednica Skupštine Crvena zvezda održana je na terenu kluba na Malom Kalemegdanu, u skladu sa aktuelnom zdravstvenom situacijom i uz poštovanje svih propisanih zdravstvenih mera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi