Partizan - Monako, Evrokup
KK Partizan
Partizan - Monako, Evrokup

KK Partizan

Partizan - Monako, Evrokup, Foto: KK Partizan

ČETVRTA ČETVRTINA:

Si trojkom započinje poslednju deonicu, "krađa" Nikolića, ali Zagorac ne uspeva da zadrži loptu u terenu 41:54. Zagorac uz malo sreće poentira, Partizan igra dobru odbranu, ali Lakomb pronalazi put do koša posle prodora. Lendejl trojkom spušta razliku na 10 poena 46:56.

Lakomb koš uz faul, promašuje dodatno bacanje, Džons zakucava, a Nikolić pogađa trojku, ostalo je pet minuta do kraja 49:60.

Nikolić pogađa flouter uz bacanje, 58:66, tajm aut za Monako.

Nidam je pogodio trojku, ali su Pejdž i Si uzvratili istom merom, dodatno spustili minus 64:69. Lendejl greši, a Nidam to brutalno kaznio trojkom i isprovocirao publiku 64:72. Na kraju ipak poraz. Loše, užasno veče Partizana 68:72.

TREĆA ČETVRTINA:

Partizan počeo loše i drugo poluvreme, ali i Monako. Dva minuta su i jedni i drugi bez poena. Monako konačno daje koš, a crno-beli tek posle tri i po minuta, Lendejl je zakucao 28:42. Partizan nastavlja sa promašajima, gosti sve to kažnjavaju. Džons ne greši za tri, pa Trinkijeri traži tajm-aut 28:45.

Monako nastavlja da rešeta, Partizan se muči u napadu, promašaji u nizu 33:54.

Kontra Monaka, Partizan "krade" loptu, ali nova greška crno-belih u napadu, Monako će imati poslednji napad u ovoj deonici, ali greše i gosti 38:54.

DRUGA ČETVRTINA

Markus Pejdž postiže prvde poene u drugoj deonici 15:21. Pejdž promašuje trojku, a obe ekipe konstantno greše u ovom periodu. Horog Lendejla 17:21. Rečju, lošu košarku gledamo u Pioniru.

Bakner daje prve poene za "Kneževe" u drugoj deonici sa penala, a onda i Kikanović, ponovo se rival odlepio 17:25. Pejdž promašuje trojku  na dva minuta do odmora, a Nidam pogađa 21:32. Nova greška Partizana, Lakomb pogađa uz faul 21:35.

Stefan Janković postiže trojku KONAČNO za crno-bele 24:35. Džons trojkom stavlja tačku na prvo poluvreme 26:40.

PRVA ČETVRTINA

Serija Robinsona od četiri uzastopna poena 0:4, kod Partizana Marinković ulazi u seriju promašaja. Janković daje prve poene za srpski tim posle skoro dva minuta igre 2:4.

Odlična atmosfera u Pioniru.

Partizan - Monako

Alo!

Partizan - Monako, Foto: Alo!

Robinson poentira, a Nikola Janković ne pogađa dodatno slobodno bacanje. Džons to kažnjava trojkom 6:9.

Lakomb pogađa trojku, a Jankovići nastavljaju sa odličnom igrom. Kikanović potom poentira uz faul Nikole Jankovića. Džons trojkom stavlja tačku na prvo poluvreme 

Zagorac pravi faul u napadu u finišu prve deonice. Robinson uz zvuk sirene 13:21.

Dobro veče i dobro došli na tekstualni prenos meča Partizan - Monako na portalu Alo!

Pomoćni trener Partizana Vlado Šćepanović izjavio je pred meč:

"Očekuje nas veoma težak meč, čak možda teži nego protiv Albe jer je to stabilna ekipa, u dobrom sistemu, sa trenerom koji zna da radi svoj posao veoma dobro... Mi treba da se pripremimo na način da igramo svoju igru, da nametnemo svoj ritam", rekao je Šćepanović.

Ekipa Andree Trinkijerija je u seriji od tri vezane pobede, dve u ABA ligi i dve u EK, dok su "kneževi" zabeležili dva trijumfa u nizu.

"Pionir" je pun, crno-beli dočekuju francuski Monako. I jedan i drugi tim u meč ulaze sa identičnim skorom (1-1).

Uprava Partizana pozvala je navijače da zbog gužve ranije dođu u dvoranu "Aleksandar Nikolić" i apelovala da se tokom utakmice ponašanju sportski i da ne ubaciju nikakve predmete u teren.