"JOŠ SAM MLAD I NEĆU DA STANEM..." U sledećoj sceni Gru odlazi, a pojavljuje se poznati srpski košarkaš! Potresni stihovi u poslednjem reperovom spotu! (VIDEO)

Legenda.

Dalibor Andonov Gru
Dalibor Andonov Gru, Foto: Youtube/IDJVideos.TV

Srpski reper Dalibor Andonov Gru je nažalost poginuo u 47. godini života. Njegova zaostavština je ostala kao inspiracija mladim umetnicima koji dolaze, a već je i podstakla mnoge. Među njima su i momci iz poznatog benda THCF. Oni su se na Instagramu oprostili od Andonova.

"Legenda Gru nas je napustio! Sve nas je nadahnuo svojom muzikom, postali smo reperi zbog njega svi... THCF i Cela familija upućuje saučešće Gruovoj porodici, budite sigurni da je duša ovog dečaka otišla pravo u raj", stoji u objavi sa slikom benda i Grua, kao i Bogdana Bogdanovića.

Upravo su sa Bogdanom snimili sport pre dve godine, a Gru je u pesmi "Plan B" još jednom pokazao koliki je majstor muzike. Njegova uloga u spotu takođe je značajna, a poslednji kadar iz današnje perspektive tera suze na oči.

Pogledajte i sami.

Gru je napravio šalu o srpskim košarkašima, više ništa nije stigao da objavi! Legenda (VIDEO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 17:44 - 09.09.2019. 17:52 Neka mu je laka zemlja. Dalibor Andonov Gru, Foto: Screenshoot Youtube Legendarni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu.

BONUS VIDEO:

Vladimir Matijašević nakon poraza od Portugala: Treba više da se borimo za naciju!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi