IZGUBILI ALI NE I PORAŽENI! Trinkijeri o koracima, pokvarenoj situaciji ali i o žalbi!

Od žalbe koja je upućena na kraju meča ne očekuje ništa!

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijeri, Foto: ALO! V.Žarić

Andrea Trinkijeri čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi i rekao da je ovo bila fantastična serija!

"Čestitam Zvezdi na pobedi, dobili su nas na individualni talenat. Ovo je bila fantastična serija, trajala je sedam dana, ali kao da je 70 godina, tako se osećam. Naučio sam više za ovih sedam, osam dana nego u celom životu o košarci i oko košarke," rekao je Trinkijeri.

KORACI SU BILI-BERON! Izjava Amerikanca će dodatno iznervirati "Grobare"!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan sa 76:75, u četvrtom meču finala Superlige Srbije, ukupnim rezultatom 3:1 u finalnoj seriji!

"Želeo bih nešto pamento da kažem, ali neće biti lako. Bili su koraci – tri i po koraka. Bila bi peta utakmica. Ja mislim da su moji igrači i navijači Partizana zaslužili majstoricu, koje neće biti. Sad je lako svaliti na sudije večerašnje utakmice, ali ja to neću da uradim. Ima mnogo više od toga... Sistem ne funkcioniše", kaže Trinkijeri i dodaje:

PARTIZAN ULOŽIO ŽALBU I TRAŽI PONIŠTENJE UTAKMICE! "Grobari" besni zbog skandaloznog poteza Berona, odneo im titulu velikim koracima! (VIDEO)

"Pogrešili su, znaju oni, znaju svi... Bila bi naša lopta, a na semaforu 0,7 sekundi, poništio bi se koš, a nisu svirali. Šta sad ja... Šta mogu ja da uradim? Moraš da budeš mnogo hrabriji da bi ovo dobio. Biti partizanovac znači i to. Nema tuge, izgbili smo, ali nismo poraženi. Izvukli smo ono što smo imali i ono što nismo imali, borili se, vratili, grešili... Nismo imali, nešto nam je falilo, ali sigurno nisu m*** i srce. To nam nije nedostajalo."

SLAVLJE MOŽE DA POČNE! Košarkaši Crvene zvezde su šampioni Košarkaške lige Srbije, 20. titula za klub sa Malog Kalemegdana! (FOTO + VIDEO)

Po njegovom mišljenju prva utakmica je bila "pokvarenija" nego ova poslednja:

"Nemojte nikoga individualno da krivite, nije momenat. Ako gledate na jednu grešku, ja mogu da pričam o koracima deset godina i znam da sam u pravu. Grobari, nema tuge, moraš da budeš hrabar da bi bio Partizanovac, a oni su hrabri. Mnogo je više pokvareno ono što je bilo u prvoj utakmici nego večeras," rekao je i pojasnio:

MVP PRODUŽIO UGOVOR SA ZVEZDOM! Kako pobediti Partizan u tri koraka - Bili Beron! (VIDEO)

"Ja sam isključen i sudija je napisao neistinu jer je snimak pokazao da sam posle prve tehničke otišao, a on je svirao isključenje. To nije moje mišljenje, to je ceo svet video. Ja sam spreman na sve, ali kada neko krivi realnost za to još nisam spreman, moram da treniram malo."

"BILLY MOTHER******* BARON" Ovim košem je doneo titulu Crvenoj zvezdi i drugu zvezdicu na grbu! (FOTO + VIDEO)

Trinkijeri je potpisao trogodišnji ugovor s Partizanom, a na pitanju o sledećoj sezoni, Italijan kaže:

"Nije momenat za to, ti radiš svoj posao, ali još me boli mnogo. Sve sam dao i što sam imao i što nisam imao za ovaj klub, pošteno i sa ponosom." - rekao je Trinkijeri i dodao da ga jedna stvar iritira:

GROM IPAK UDARA DVA PUTA U ISTO MESTO!! BILI BERON u poslednjoj sekundi doneo Zvezdi tituli! (FOTO + VIDEO)

"Kad te američka policija zaustavi kaže ti da će sve što kažeš biti upotrebljeno protiv tebe. Ja sam čestitao protivnicima pobedu, ali nemojte sada da me nagovorate, jer neću da moje reči koje su bile jako direktne, koje su bile mirne, a nisam miran, da kažem još nešto. Svi su videli, svi imaju mišljenje o tome. Jedina stvar koja me ljudski povredila je kad neko laže. Svi grešimo, ali kad lažeš onda je nešto više."

KO ĆE "IZAĆI IZ KLOZETA"!? "Jedan teniser treba da prizna da je gej, da bi otvorio kapiju ostalima!" (FOTO + VIDEO)

Od žalbe koja je upućena na kraju meča ne očekuje ništa!

"Šta očekujem? Najbolju bocu vina koju mogu da nađem, ali neće biti dovoljna jedna,"

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi