Nikola Jokić
AP/Jack Dempsey
Nikola Jokić

AP/Jack Dempsey

Nikola Jokić, Foto: AP/Jack Dempsey

Nikola Jokić je već u drugoj NBA ovosezonskoj utakmici predvodio Denver do pobede uz tripl-dabl učinak, ali je malo ko očekivao da će Nagetsima biti potreban produžetak da, u prošlom šampionatu jednu od najslabijih ekipa, Feniks Sanse, na svom terenu savladaju sa 108:107. Najbolji centar NBA lige za prošlu sezonu je upisao 23 poena, 14 skokova i 10 asistencija.

Trijumf Denveru je doneo Džamal Marej, pogodivši dva slobodna bacanja na nešto manje od 20 sekundi do kraja prvog produžetka.

PROČITAJTE JOŠ:

Priliku da preokret u poslednjoj sekundi je imao Devin Buker, ali ga je izblokirao Tori Kreg, koji je nešto ranije ušao na parket umesto Jokića.

Denver je imao prednost i u finišu četvrte četvrtine, međutim Riki Rubio je realizovao dva penala za 95:95 i odveo meč u produžetak.

Najefikasniji u pobedničkim timu je bio Marej sa 27 poena, a dvocifreni učinak su imali još Malik Bizli (17 poena), dok su Geri Heris i Džeremi Grent ubacili po 13.

Na drugoj strani je odličnu partiju pružio Keli Ubre sa 23 poena, Frenk Kaminski je imao dabl-dabl učinak (19 poena i 11 skokova), Buker je ubacio 18, a Eron Bejns 15 poena.

Sudbina Gereta Bejla neizvesna, poslednji podaci govore da ima velikih razloga za zabrinutost

AUTOR: Sportske/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 26.10.2019. 08:39 Sve je veoma mutno. Geret Bejl, Foto: EPA/Eric S Lesser Geret Bejl se ponovo muči sa povredom. Velšanin je igrao u internacionalnoj pauzi za reprezentaciju Velsa, postigao i gol protiv Hrvatske, na kraju meča je čak i zadobio nezgodan udarac što je izazvalo novu pauzu.

Vredi istaći i partiju Rubija, upisao je po 9 poena i asistencija, te 8 skokova.

BONUS VIDEO:

Utisci Ognjena Dobrića posle utakmice Crvena zvezda - Barselona!