Razija Mujanović
youtube/printscreen
Razija Mujanović

youtube/printscreen

Razija Mujanović, Foto: youtube/printscreen

Toliko je bila dominantna da su navijači protivničkih klubova pokušali na svaki način da je ometu, pa i skandiranjima koji su aludirali da je muško.

Raziji je dobacivano "Raza je muško", "Raza ima pi**"... Tako je nastala i anegdota o dijalogu sa tadašnjim trenerom Jedinstva iz Tuzle Mihajlom Mikijem Vukovićem.

Razija je, prema toj priči, krenula ka klupi i požalila se Vukoviću: "Treneru, oni meni kažu da sam muško".

Razija Mujanović

printscreen

Razija Mujanović, Foto: printscreen

Na to je Vuković odgovorio: "Ma, igraj Razo, boli te k****!"

Razija je sada objasnila šta se stvarno desilo.

- Znate kako to ide. Na terenima su ljudi iz publike često znali da provociraju, svašta da kažu i sve to, sve moguće provokacije da bi vas sprečili u igranju, ali da je Miki to rekao - nikada! Miki je pre svega bio veliki pedagog, on pred nama nikada nije opsovao, nikada nije upotrebio reč j**i ga. On je velik i dobar trener. Mi smo imali i vaspitne mere na treninzima, morali smo da znamo da se ponašamo i na terenu i van njega. A što se publike tiče nema šta mi nisu dobacivali, ali što su oni više provocirali ja sam bolje igrala, ali oni to nisu znali - rekla je Razija Mujanović za hrvatski 24sata.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Živi svedok

16.10.2020 22:29

To se dogodilo u hali Pionir reprezentacija Jugoslavije je igrala trening utakmicu, trener je bio Ciga Vlasojevic i on je to rekao Razi.

marko

16.10.2020 23:08

@Živi svedok - Da to je tačno, Ciga Vasojević je rekao

Gagi

17.10.2020 01:00

Stvarno dobar vic!