Milan Tomić
Alo/M.Metlaš
Milan Tomić

Alo/M.Metlaš

Milan Tomić, Foto: Alo/M.Metlaš

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je njegov tim sinoć odličnom timskom igrom pobedio Partizan (84:63), ali da cilj još nije ispunjen sve dok se ne osvoji ABA ligu i izbori povratak u Evroligu.

Pročitajte još:

- Košarka je pobedila. Bila je lepa košarka za sve navijače, bili smo bolji sve četiri četvrtine od Partizana, a to se ne bi desilo da nije bilo ovakve publike koja nas je nosila 40 minuta. Partizan ima kvalitetan tim i dobre pojedince, a nemamo toliko dobre pojedince koliko tim - rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

On je podsetio da sav posao nije završen.

- Čeka nas finale i Zvezda sa ovakvim navijačima treba da bude u Evroligi. Ne bih ulazio u to koga bih hteo u finalu, oba tima su dobra. U ovom trenutku moramo da budemo srećni i radosni.

Prema njegovim rečima večerašnja partija Zvezde nije najbolja u sezoni.

Andrea Trinkijeri i Milan Tomić

Marko Metlaš

Andrea Trinkijeri i Milan Tomić, Foto: Marko Metlaš

- Ne mogu da se setim koja je bila najbolja, bilo je dosta dobrih, kao što je protiv Galatasaraja.

Tomić je kazao da su sve utakmice protiv Partizana bile fenomenalne i da je uživao "ceo košarkaški svet".

- Da li sam očekivao ovoliku razliku? Ne znam, uvek se nadam pobedi... Da zna rezultat unapred ne bih bio trener, već prorok - naveo je Tomić i podsetio da je ekipa imala cele sezone veliku podršku navijača.

- Protiv Krke je došlo 3.500. Znate li koliko dolazi na mečeve Olimpijakosa? Po 300, 500 ljudi - istakao je bivši igrač i pomoćni trener velikana iz Pireja.

Crveno-beli u finalu čekaju boljeg iz sutrašnje majstorice Cedevite i Budućnosti u Zagrebu.