Miloš Teodosić
Alo/Marko Metlaš
Miloš Teodosić

Tanjug/Tanja Valić

Miloš Teodosić, Foto: Tanjug/Tanja Valić

* Miloš Teodosić nikada nije igrao za Crvenu zvezdu

* Svoju profesionalnu karijeru započeo je u FMP-u

* Otisnuo se i u Ameriku gde je igrao za Los Anđeles Kliperse

 

Kapiten srpske reprezentacije Miloš Teodosić izjavio je da ga niko iz Crvene zvezde nije kontaktirao po pitanju angažmana. Plejmejkeru je žao što je ispao kriv kod dela javnosti kada je potpisao za Virtus iz Bolonje.

"Nije bilo kontakta, da sam pričao sa nekim nisam, da sam pregovarao sa nekim, nisam. Sve što sam saznao o mom dolasku u Crvenu zvezdu bilo je iz novina naravno. Jako mi je krivo što se stvorila takva slika da sam na kraju ja ispao loš i neko ko nije želeo da dođe u Crvenu zvezdu. Da li je to bilo realno ili ne, nije bitno, krivo mi je što se sve tako izdešavalo, ali da sam pregovarao i da je bilo priča - ne", rekao je Teodosić novinarima na okupljanu reprezentacije.

Miloš Teodosić

Profimedia

Miloš Teodosić, Foto: Profimedia

Pre nekoliko dana navijači Bolonje su priredili doček Teodosiću, a on je rekao da je prijatno iznenađen dočekom i organizacijom kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

"Drago mi je što sam tamo, čeka nas velikio posao. Verujem u ceo tim ljudi i igrača, mislim da smo na dobrom putu da napravimo nešto veliko za sam tim i za ceo grad", naveo je Teodosić.

BONUS VIDEO:

"Delije" daju podršku Ognjenu Kuzmiću, Crvena zvezda - Suduva