Pau Gasol
AP Sam Ortega
Pau Gasol

AP Sam Ortega

Pau Gasol, Foto: AP Sam Ortega

Čuveni španski košarkaš Pau Gasol otpušten je iz Portlanda, potvrdio je NBA ligaš. Ovaj 39 - godišnji centar zbog povrede stopala nije stigao ni da debituje za ekipu iz Oregona, pre nego što je raskinuo ugovor.

Jokić podelio svoj tim! Jedan žestoko udario po njemu dok ga drugi brani! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 21.11.2019. 10:59 Lude glave u Denveru! Tori Krejg i Nikola Jokić, Foto: (AP Photo/Wilfredo Lee) Košarkaš Denver Nagetsa, Tori Krejg je jedan od najboljih defanzivaca tog tima, zato ne čudi što može da uradi skauting svih timova, da izdvoji najbolje ofanzivne igrače i da ih stavi u džep!

Mediji u SAD pišu da će Gasol ostati u Portlandu na rehabilitaciji od povrede, a to je potvrdio i španski košarkaš putem svog tviter profila. Gasol vuče povredu još iz prošle sezone dok je bio u Milvokiju.

Za 18 sezona u najjačoj ligi sveta, nastupajući još za Los Anđeles Lejkerse, Memfis, Čikago i San Antonio, Gasol je prosečno beležio 17 poena, 9,2 skoka i 3,2 asistencije u po utakmici.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Sa reprezentaticijom Španije ima čak 11 medalja sa najvećih takmičenja, među kojima su tri evropska zlata i jedno svetsko.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"