Branko Lazić
Printscreen Youtube / ALO.RS
Branko Lazić

Printscreen Youtube / ALO.RS

Branko Lazić, Foto: Printscreen Youtube / ALO.RS

Za danas je zakazan "Medija dej" KK Crvene zvezde tokom kojeg je prestavljen novi dres košarkaškog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Stub Zvezdine odbrane, Branko Lazić, dao je ekskluzivni intervju za alo.rs!

Kako je prošao pripremni period?

- Pripremni period je prošao sjajno i možemo biti zadovljni sa učinjenim poslom do sada. Bez obzira što smo dobili sve utakmice, mislim da smo period iskoristili na najbolji mogući način a to je da uigramo ekipu i da ispravimo nedostatke koje smo imali, što je i normalno.

Sledi ABA Super Kup:

- Već u sredu putujemo u Zagreb gde ćemo igrati ABA Super Kup i naravno da želimo da ponovimo uspeh iz prethodne sezone kada smo osvojili to uvodno takmičenje, ali i da iskoristimo te tri utakmice za dalju pripremu sezone koja je pred nama.

Koga vidite kao najvećeg rivala u ABA ligi?

- Dosta timova se pojačalo ove sezone i biće dosta konkurenata za te prve četiri pozicji zato ne bih nikoga specijalno izdvajao. Mislim da će tokom sezone svojim igrama sami timove sebe izdvojiti.

Da li je ABA liga jača nego prethodne sezone?

- Mislim da će ove godine biti jača ABA liga jer su prosto mnogi timovi napravili jako dobre transfera tokom odmora i svi ciljaju plej-of.

Komentar o rezultatu reprezentacije na Mundobasketu, da lje to uspeh ili neuspeh, čini se da smo očekivali medalju?

- Pa dobro to što smo mi navikli da uvek mora medalja, ne znači da je ekipa napravila neuspeh. Desio se taj loš dana protiv Argentine. Treba da budemo ponosni na momke koji su ponovo izdvojili celo leto da igraju u reprezentadiji, koji su dva meseca igrali i trenirali da bi predstavljali Srbiju na Svetskom prvenstvu!

Prvi put će igrati u potpuno neočekivanoj boji! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I.- N.L/M.D. DATUM I VREME: 22.09.2019. 13:29 - 22.09.2019. 13:38 Za danas je zakazan "Medija dej" KK Crvene zvezde tokom kojeg je prestavljen novi dres košarkaškog kluba. Grb KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda Za danas je zakazan "Medija dej" KK Crvene zvezde tokom kojeg je prestavljen novi dres košarkaškog kluba.

Da li vam se sviđaju novi dresovi?

- Da, iskreno nisam očekivao, ali dresovi su zaista sjani.

Poruka navijačima:

- Dođite da nas podržite!

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana