Olimpijakos - Armani
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou
Olimpijakos - Armani

EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Olimpijakos - Armani, Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su Armani relativno lako 91:70. Meč je rešen u trećoj četvrtini koju su domaćini odigrali odlično 31:16! Ovo je bio ujedno najteži poraz Italijana ove sezone u eliti!

Srpski košarkaši su odigrali veoma dobro, Nikola Milutinov je u pobedi Olimpijakosa upisao 13 poena, 11 skokova i po dve asistencije i ukradene lopte, na drugoj strani su  Nemanja Nedović i Vladimir Micov upisali 12, odnosno 11 poena. Najefikasniji akter meča bio je Kostas Papanikolau sa 17 poena! 

Olimpija se nalazi na sedmom mestu, dok su Grci na desetom!

Košarkaši CSKA razbili su Barselonu na gostovanju 96:67. Ništa nije funkcionisalo u igri izabranika Svetislava Pešića posle prve četvrtine, u jednom trenutku razlika je iznosila i 33 poena! Ni odlične partije Brendona Dejvisa i Nikole Mirotića koji su upisali po 19 poena nije pomoglo Kataloncima, u redovima pobednika su se istakli Majk Džejms sa 14, Darun Hilijard 13, a Nikita Kurbanov i Kajl Hans sa po 12 poena.

Ovim porazom Barselona je prepustila prvo mesto Efesu, a CSKA je dospeo na petomesto, Rusi imaju pobedu manje u odnosu na Špance!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Evroliga, 11. kolo:

Petak:

Zenit – Real 71:86
Efes – Bajern 104:75
Olimpijakos – Armani 91:70
Barselona – CSKA 67:96