"STRAH ŽIVOTU KALJA OBRAZ" Šofranac hoće da se opere: "Nisam srbomrzac, ćirilica je moje pismo!"

Okrenuo je ploču!

Nebojša Šofranac
Nebojša Šofranac, Foto: Youtube/ MONDO Crna Gora

Najpopularniji crnogorski komentator Nebojša Šofranac, je na svom Fejsbuk nalogu opleo po Srbima i ćirilici što ste mogli da čitate na našem portalu!

 

On je pokrenuo lavinu komentara svojim objavama na Fejsbuku a kako on navodi pustio ih je da prenoće da vidi šta će da ispliva, a mi vas podsećamo na njegova pisanja..

"Mora li svaki četnik pisat ćirilicom? Koja je muka na vas paćenici? Ja kažem bilo je fenomenalno, na svom profilu piši šta god hoćeš, gubi se odavde" - bio je komentar Šofranca koji je prethodno prozivao i Nebojšu Čovića.

Šofranac
Šofranac, Foto: Facebook/ Nebojša Šofranac

Šofranac je bio gost emisiji Urban Radija a Barksi portal je objavio jedan deo intervjua sa njim.

"Neverovatna je činjenica da moj intervju od pre par dana za jedan portal niko nije preneo, da se skrinšotuje i lažno plasiraju poruke sa mog profila. Ćirilica smeta, ona je kriva,...kako i kome ona može da bude kriva? Pola transparenata u "Morači" je na tom pismu, to je i moje prvo pismo iz škole..." - rekao je Šofranac.

On ističe da nije bio aktivan na društvenoj mreži zbog obaveza.

 "Ja juče nisam ni bio aktivan na toj društvenoj mreži zbog silnih obaveza koje imamo pred ovaj meč broj četiri. Žao mi je što je sve dobilo drugačiju konotaciju i u "Morači" i u "Pioniru". Nisam srbomrzac niti sam ikada bio, ali sam neke poruke namerno ostavio da prenoće na profilu, da bi i drugi mogli da vide čega tu sve ima." - pokajao se crnogorski komentator.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi