Crvena zvezda - Krka
KK Crvena zvezda
Crvena zvezda - Krka

KK Crvena zvezda

Crvena zvezda - Krka, Foto: KK Crvena zvezda

Krka je ove sezone priredila dva velika iznenađenja, savladala je kod kuće Budućnost i Crvenu zvezdu, a sad želi da "uzme skalp" i Partizanu, lideru ABA lige. Utakmica između košarkaša Krke i Partizana igra se u sutra od 18 sati u Novom Mestu.

Trener košarkaša Krke Vladimir Anzulović najavio je da će njegov tim igrati hrabro protiv Partizana u 20. kolu ABA lige.

- Biće to težak meč, kao i protiv svakog protivnika u ligi. Partizan je trenutno najkvalitetniji tim u ABA ligi, tako da nemamo šta da izgubimo. Igramo kod kuće, moramo da budemo hrabri, što agresivniji i da poboljšamo igru u odbrani u odnosu na prethodni meč protiv Olimpije - izjavio je Anzulović za klupski sajt.

Košarkaš Jure Balažić nada se da će slovenački tim pružiti dostojan otpor beogradskim crno-belima, koji su trenutni lideri u ABA ligi sa skorom 15-4.

- Dolazim nam jedan od najjačih timova u ligi. Nadam se da možemo dobro da im se suprostavimo, očekujem veliku podršku navijača. Moramo da odigramo pametno i u napadu i odbrani, da ne grešimo mnogo, jer su oni tim koji će iskoristiti svaku priliku koja im se ukaže - rekao je Balažić.