DOSAD NEVIĐEN SNIMAK SA TERENA! Sin ministra policije i sin glavnog Milovog savetnika pljuvali košarkaše Zvezde! (VIDEO)

Kako saznaje crnogorski portal, jedan od mladića koji je pljuvao igrače Zvezde je sedeo u prvim redovima, koji su namenjeni funkcionerima vladajuće koalicije i ljudima bliskim režimu

Skandal u "Morači", Foto: Twitter, Screenshot

U napadu na košarkaše Crvene Zvezde i trenera Milana Tomića učestvovali su trojica sinova visokih funkcionera DPS-a, Mevludina Nuhodžića, bivšeg gradonačelnika Pljevalja Filipa Vukovića i Milana Roćena, saznaje portal Borba.me.

Snimak napada, u momentu kada su igrači izlazili na parket dvorane Morača, već je predat MUP-u Srbije, koji radi na identifikaciji svih napadača.

Kako saznaje crnogorski portal, jedan od mladića koji je pljuvao igrače Zvezde je sedeo u prvim redovima, koji su namenjeni funkcionerima vladajuće koalicije i ljudima bliskim režimu. Reč je o Amaru Nuhodžiću, sinu Mevludina Nuhodžića.

Amar Nuhodžić, sin ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića, negirao je da je pljuvao igrače Crvene zvezde po njihovom izlasku na parket Sportskog centra “Morača” u finalnoj utakmici ABA lige u Podgorici.

“Istina je da sam uvek na stolicama do tunela i da svaku utakmicu bodrim klub strastveno i emotivno kao i poslednji put, ali isto tako ne mogu da ostanem imun na uvrede i komentare bez osnova, jer niti mi kućno vaspitanje dozvoljava, niti bih ikad, kao bivši sportista, takav ispad sebi dozvolio”, kazao je Nuhodžić za “Vijesti”.

“Ukoliko se neko našao uvređen, upućujem moje iskreno sportsko izvinjenje. A da navijam i da ću navijati za svoj klub – to uvek, ali sportski, kao i do sad”, zaključio je on u reagovanju.

ZBOG SLIKE DOBILI BATINE! Pretučeni navijači Zvezde, "Varvari" poludeli kada su ih primetili na tribini da su čak razneli klupu crveno-belih (FOTO + VIDEO)

Među napadačima su bili i sinovi još nekih funkcionera DPS-a.

Kako saznajemo, kompletan materijal je predat MUP-u Srbije koji će od kolega u Podgorici, tražiti identifikaciju svih lica koja su učestvovala u napadu na delegaciju Crvene Zvezde.

Povezane vesti

 • Korisnik: bb
  18/04/2019 - 18:52
  Mnogo su jaki prave junačine kad su u hordi, što ne dođu u bg da pokažu junaštvo
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi