Bogdan Bogdanović
AP Photo/Hector Amezcua
Bogdan Bogdanović

AP Photo/Hector Amezcua

Bogdan Bogdanović, Foto: AP Photo/Hector Amezcua

Naročito neprijatan osećaj je bio Bogdanu Bogdanoviću koji je odigrao vrhunski sa 22 poena (8-12 iz igre, 5-7 za tri), 4 skoka i 3 asistencije.

"Veoma je teško, pogotovo protiv Finiksa koji se takođe bori za to sedmo-osmo mesto koje vodi u plej-of. Na kraju smo dobili dobar šut za pobedu, ali dešava se… Mislim da smo igrali na pravi način, trebalo bi da budemo bolji u odbrani počevši od mene, svi moramo da budemo na višem nivou".

Uprkos porazu, srpski bek vidi napredak u timu:

"Pogotovo u odnosu na poslednje dve utakmice, ali poraz je poraz, moramo da se pogledamo u oči i da nađemo način da pronađemo tu jednu pobedu. Isto sam rekao i posle prethodnog meča".

Da je Harison Barns pogodio trojku uz zvuk sirene, serija negativnih ishoda bi bila zaustavljena. Ovako, ostalo je 112:110.

"Imamo mnogo prostora da napredujemo, da kreiramo za druge jer je potrebno više od trojice igrača da se dobije utakmica, treba ostalima da ulijemo samopouzdanje. Danas smo mi bili dobri, ali još jedan težak poraz u neizvesnoj završnici. Moramo da gledamo napred, mi smo mlad tim, mnogo je promena postava, mnogo povreda – ne tražim izgovore, ali treba neko vreme da izgradimo hemiju", zaključio je Bogdanović.

Kingsi imaju skor 12-20 i sada ih čeka gostovanje Denver Nagetsima.