MA KAKVA PONUDA FILADELFIJE Saznao se pravi razlog Bogdanovog odlaska iz Sakramenta (FOTO)

Burni dani u Kaliforniji.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović, Foto: AP Photo/Hector Amezcua

Američki mediji su objavili juče vest da će Bogdan Bogdanović u trejdu napustiti Sakramento i preći u Filadelfiju, ali iza cele priče se krije nešto drugo. Pprava Kingsa na čelu sa Vladom Divcem ne planira da Bogdana Bogdanovića ustupi Filadelfiji do kraja ove sezone, iako su Siksersi prema izveštajima lokalnih medija veoma zainteresovani.

Filadelfija jeste zagrizla za Bogdanovića, ali televizijska stanica NBC uverava da on do leta ne mrda, a za posle – biće teško Sakramentu i Divcu. Bogdanović u Kaliforniji ima četvorogodišnji ugovor na 51.700.000 dolara, a realna tržišna vrednost bi trebalo da mu donese mnogo veću platu, između 15.000.000 do 18.000.000 po sezoni.

Da problem po Filadelfiju bude veći, Srbin će na leto postati "ograničeni slobodan igrač", a teško da če Kingsi moći da mu pojačaju ugovor s obzirom da već imaju Harisona Barnsa na 85.000.000 dolara za četiri godine i Badija Hilda na 86.000.000 za isti period. Na leto će morati da produže ugovor i sa Dearonom Foksom, a na kraju sledeće sezone i sa Marvinom Beglijem. Sasvim je jasno da će s vremenom da uđu u problem sa seleri-kepom, a ekipa nije ni blizu plej-ofa i to je veliki problem za Vlada Divca. Zbog svega navedenog najrealanije je da Bogdanović napusti Sakramento na kraju sezone, ali onda neće samo Filadelfija biti u trci, već svi klubovi koji mogu sebi da prušte dovođenje 27-godišnjeg beka reprezentacije Srbije. 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi