CRVENO-BELI SE DOGOVORILI SA OBRADOVIĆEM Poznato koliko će zarađivati novi trener Zvezde!

Još uvek nije zvanično

Saša Obradović
Saša Obradović, Foto: Marko Metlas

Danima se spekuliše da će Saša Obradović postati novi trener Crvene zvezde, a sada je stigla informacija i o njegovoj plati.

Naime, ovaj stručnjak nije iznosio nerealne zahteve jer je svestan finansijske krize i odluke "kresanje budžeta" usled pandemije koronavirusa.

Obradović će zarađivati 20.000 evra mesečno, odnosno 240.000 evra po sezoni!

- Obradović se brzo dogovorio sa crveno-belima kada je reč o plati. On je svestan da je košarka, a i sport generalno, u velikoj krizi zbog situacije sa koronavirusom i nije iznosio nerealne finansijske zahteve pred rukovodstvo Zvezde. Saša će imati mesečnu platu od 20.000 evra, a pripašće mu i bonusi za osvojene trofeje - kaže izvor "Informera".

Bivši trener Monaka je sam platio obeštećenje tom klubu kako bi otkupio svoju slobodu:

- Saša bi u toku naredne sedmice trebalo da doputuje u Beograd. Ugovor će biti potpisan na dve plus jednu godinu i Obradović će moći da odluči da li želi da ostane i treću sezonu u Zvezdi - dodaje ovaj izvor.

Nebojša Čović je nedavno otkrio da će Zvezda imati manji budžet u odnosu na ovu sezonu:

- U ovom trenutku ne mogu mnogo da kažem, ali će budžet sigurno biti manji. Oko 30 do 35 odsto našeg budžeta čini prihod od dnevnih i sezonskih ulaznica, a ko će da plati kartu ako se ne bude igralo pred publikom - rekao je nedavno Čović.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi