Aleksandar Saša Đorđević
Marko Metlaš
Stefan Marković

Profimedia

Stefan Marković, Foto: Profimedia

Stefan Marković se godinama dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom, navijači smatraju da bi bio idealno rešenje na poziciji plejmejkera. Nadaju se da bi mogao da bude kec iz rukava Nebojše Čovića, ali nekadašnji reprezentativac Srbije je na ceni pa rako ima i druge ponude.

Srbija - Švedska

kss.rs

Prema pisanju italijanskih medija Marković bi mogao da karijeru nastavi u Virtusu. Tim Aleksandra Đorđevića i dalje želi Miloša Teodosića, ali ukoliko ne dođe do dogovora, u vidu imaju drugog Srbina. Bivši reprezentativac naše zemlje je slobodan u izboru nove sredine. Istekao mu je ugovor sa Himkijem, za koji je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 6,1 poen i imao 4,4 asistencija. Pre Himkija Stefan Marković je igrao za Trevizo, Valensiju, Banvit, Unikahu i Zenit.

PROČITAJTE JOŠ:

Crvena zvezda je do sada produžila ugovore sa Brankom Lazićem, Filipom Čovićem Mohamedom Fajeom, Borišom SImanićem, Bilijem Beronom, Stratosom Perperogluom, Čarls Dženkins i Ognjen Kuzmić su se vratili, a jednogodišnji ugovor potpisao je i Derik Braun, a čeka se ozvaničenje saradnje sa Džejmsom Gistom.