Milica Dabović
Alo/M.Metlaš
Milica Dabović

Alo/M.Metlaš

Milica Dabović, Foto: Alo/M.Metlaš

Nekadašnja kapitenka naše košarkaške reprezentacije i jedna od najboljih igračica Srbije Milica Dabović prethodnih par godina u javnosti se pojavi zbog ispada van terena, a ne nekog sportskog uspeha. 

Čini se da je sada otišla korak dalje sa skandalima pa se nakon pobede protiv Litvanije upitala zašto to da Amerikanka "i to crnkinja" igra za naš nacionalni tim. U pitanju je Ivon Anderson koja je od nedavno dobila dozvolu da zaigra za našu selekciju.

Košarkašice Srbije

fiba.com

Košarkašice Srbije, Foto: fiba.com

- Alo, pored toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovesti Amerikanku i to još crnkinju i to još na pleju pored žive Ane Dabović za mene je van svake pameti. Selektorko, dokle ćeš se još sprdati sa ljudima??? Možda sam ja luda, ali ne prihvatam! - napisala je Milica Dabović.

Milica Dabović

twitter/printscreen

Milica Dabović, Foto: twitter/printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Djoka

13.11.2020 17:00

Samo kada ćuti ne lupa gluposti. Koliko je pametna pokazuje i dokazuje iz dana u dan. Žali bože penziju koju su joj ta Marina i ostale igračice zaradile.

draganznas

13.11.2020 17:48

bravo milice, bas tako.

vu

13.11.2020 18:56

Ceo vek u reprezentaciji se vukla kao creva uz Anu. Danas je toliko dobra da je otišla da igra u Albaniju. Uz to kao žena je nula. Žena kojoj ni jedan muškarac ne valja nije normalna žena i tačka. Trenutno bez Ane nemamo kvalitetnu igračica na pleyu koja bi mogla da isprati kvalitet Sonje, Aleksandere, Jelene I ostalih.

srbi

13.11.2020 20:40

rasisti a govore za druge, bruka i sramota, ne volite sebe a kamoli druge

K X

13.11.2020 23:00

O kom rasizmu mi pricamo? Da li je crnkinja rodjena u srbiji pa se moze zvati srbijankom? Ili su joj roditelji srbi iz ostatka planete pa je mozemo zvati srpkinjom? Ne, kao sto i sami kazete, ona je amerikanka!