Bajern - Fenerbahče, Luka Jović
Evroliga
Bajern - Fenerbahče, Luka Jović

Evroliga

Bajern - Fenerbahče, Luka Jović , Foto: Evroliga

Košarkaši Bajerna pobedili su Fenerbahče 90:86 posle dva produžetka verovatno najboljeg meča u Evroligi ove sezone.

PROČITAJTE JOŠ:

Neverovatnu utakmicu odigrali su timovi Dejana Radonjića i Željka Obradovića, koja je rešena tek posle deset minuta dodatne igre.

Bajern su predvodili Derik Vilijams i Stefan Jović sa po 19 poena, 14 je dodao Danila Bartel, 11 Nemanja Dangubić, a 9 je ubacio Vladimir Lučić.

Najefikasniji u sastavu Fenera bio je Bobi Dikson sa 23 poena, 13 je postigao Luiđi Datome uz 8 skokova, 12 je dodao Žofre Lovernj, dok su po 11 ubacili Nikola Kalinić i Kostas Slukas koji je imao i 7 asistencija.

Drugi srpski igrač iz turskog tima Marko Gudurić je postigao samo dva poena u Minhenu.

Dejan Radonjić

EPA/Alejandro Garcia

Dejan Radonjić, Foto: EPA/Alejandro Garcia

Košarkaši Barselone pobedili su večeras u Atini domaći Olimpijakos sa 76:55 (27:6, 11:22, 17:15, 21:12), u utakmici 21. kola Evrolige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kris Singlton sa 18 poena i pet skokova, Adam Hanga postigao je 11, a Ante Tomić 10 poena uz pet skokova. Kevin Pangos dodao je devet poena i osam asistencija, a Jaka Blažič utakmicu je završio sa osam poena.

U Olimpijakosu, Nikola Milutinov postigao je 13 poena, uz osam skokova i tri asistencije, a 13 poena postigao je i Janis Strelnieks. Najdžel Vilijams Gos dodao je devet poena i pet skokova, a Vasilis Spanulis sedam poena i četiri skoka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Barselona, koju sa klupe predvodi srpski trener Svetislav Pešić, ima 12 pobeda i devet poraza, a isti skor ima i Olimpijakos.

Košarkaši Himkija pobedili su večeras na svom terenu Žalgiris sa 74:64.

Ruski tim je do pobede predvodio Džordan Miki sa 20 poena i devet skokova. Malkolm Tomas postigao je 16 poena uz osam skokova, a Toni Kroker 14 poena. Srpski košarkaš Stefan Marković postigao je četiri poena i imao je šest asistencija.

U ekipi Žalgirisa najefikasniji je bio Marijus Grigonis sa 15 poena, dok je Nejt Volters postigao 10, a Edgaras Ulanovas devet poena.

Žalgiris i Himki na 12. i 13. mestu na tabeli imaju isti skor od po osam pobeda i 13 poraza.