Rade Zagorac
ALO!/Marko Metlaš
Rade Zagorac

ALO!/Marko Metlaš

Rade Zagorac, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Krilni košarkaš Partizana Rade Zagorac rekao je da crno-beli treba dobro da se pripreme za meč petog kola Evrokupa protiv nezgodne ekipe Limoža.

PROČITAJTE JOŠ:

"Zahtevan period je iza nas kome se bliži kraj ovim gostovanjem u Limožu. Ako podvučemo crtu posle tog niza utakmica na strani i tek nekoliko mečeva kod kuće, nakon ove utakmice verujem da ćemo biti zadovoljni. Nije bilo za očekivati da nemamo padove u igri i nije bilo za očekivati da pobedimo sve utakmice, jer treba biti realan. Utakmica protiv Limoža nosi veliku važnost baš iz tog razloga. Ako pobedimo, onda možemo da pričamo o nekom uspešnom periodu", rekao je Zagorac novinarima na otvorenom treningu.

Rade Zagorac

Alo Marko Metlas

Rade Zagorac, Foto: Alo Marko Metlas

Zagorac je rekao da Limož nije jedan od favorita u Evrokupu, ali da crno-beli moraju da ih poštuju.

"Francuske ekipe igraju na sličan način. Imaju mnogo stranih igrača, koji se upotpunjavaju sa atleticizmom, ritmom i brzinom domaćih igrača... Limož ima dobru publiku, to je veliki klub koji ima veliku istoriju. Sve to ih čini veoma nezgodnim. Verovatno ne pretenduju na neki najviši plasman u Evrokupu, ali svakako treba da imamo respekt. Ukoliko pobedimo, ova utakmica će nama doneti pet utakmica bez poraza i prijatnu situaciju za nastavak takmičenje. Oni imaju 1-3 i ovo je verovatno jedna od poslednjih utakmica gde mogu pojure neki viši plasman. Sve to njima ide u prilog, a nama daje veliki znak uzvika da treba da se pripremimo kako dolikuje", zaklučio je Zagorac.

Jokić postigao čudo od koša, Amerikanci počeli da se krste kad su ovo videli (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 29.10.2019. 10:05 - 29.10.2019. 10:14 "Šaljivdžija" na nivou. Jokićev pogodak, Foto: Twitter/TheRender Denver je stigao do treće pobede u sezoni, slavili su protiv Sakramenta, tim iz Kalifornije je sezonu otvorio sa četiri poraza u nizu. Kingsi su imali loše procente, pa je čak i prosečnom igrom mnogo kvalitetniji gost stigao do pobede.

Meč između Limoža i Partizana na programu je u sredu od 19.15.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana