Nemanja Bezbradica
M.Matlaš
Nemanja Bezbradica

M.Matlaš

Nemanja Bezbradica, Foto: M.Matlaš

* Bezbradica je za crno-bele igrao od 2013. do 2015. godine

* U Partizan je došao u vreme Duška Vujoševića koji ga je čak i izbacivao iz tima.

* Bezbradica trenutno igra za Beovuk

NBA igrači su u dobroj fizičkoj formi!

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 09.08.2019. 14:32 Utakmica između Srbije i Litvanije igra se u subotu od 21 sat. Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Vladimir Markovic * Srbija je pre nekoliko dana pobedila Finsku u Zrenjaninu * U subotu je u Beogradu očekuje meč protiv Litvanije * Svetsko prvenstvo počinje 31.

Dušan Silić (27) za kojim je policija tragala zbog sumnje da je u nedelju brutalno pretukao i naneo teške telesne povrede bivšem košarkašu Partizana Nemanji Bezbradici (26), inače bivšem dečku Dare Bubamare predao se pre dva dana, a danas je potpisao sporazum o priznanju krivice, prenosi "Pink.rs"

Siliću je sud potom usvojio sporazum o priznanju ktivice i osuđen je na sedam meseci kućnog zatvora. Podsetimo, Bezbradica je pretučen na ulici u Jakovu pre četiri dana.

PROČITAJTE JOŠ:

Motiv - devojka

Kako saznajemo, Silić je pre godinu dana čuo da su Bezbradica i njegova devojka u tajnoj ljubavnoj vezi. Pokušao je da sa njim stupi u kontakt, ali ga je Bezbradica izbegavao. Stoga je Silić zaključio da se nešto sa njim i njegovom devojkom nešto zaista dešava. Na dan napada Bezbradicu je sreo slučajno, krenuo je ka njemu, iznervirao se i udario ga. Bivši košarkaš je pao i verovatno slomio glavu tako što je udario o pod.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića