Miloš Teodosić
Tanjug/Tanja Valić
Miloš Teodosić

Tanjug/Tanja Valić

Miloš Teodosić, Foto: Tanjug/Tanja Valić

* Teo nikada nije igrao za Crvenu zvezdu

* Svoju profesionalnu karijeru započeo je u FMP-u

* Otisnuo se i u Americi gde je igrao za Los Anđeles Kliperse

Mnogo nade su pokazali navijači Crvene zvezde koji su priželjkivali da će Miloš Teodosić konačno obući crveno-beli dres i ispuniti kako svoj san, tako i svih njegovih navijača koji je ovaj klub u srcu!

Danas je odradio i prvi trening za klub koji je izabrao, a to je Virtus Bolonja, koju predvodi sa klupe naš selektor Aleksandar Đorđević. Dvorana je bila ispunjena na prvom treningu organizatora igre naše reprezentacije!

"Prvo finale F4 koje sam gledao je bilo ono koje je Kinder igrao, sećam se da su dominirali ovde Danilović, Nesterović, Jarić, Đinobili, da ne nabrajam. Ima toliko toga što je ovaj klub ostvario i to mi je motivacija da i ja napravim nešto veliko" - rekao je Teodosić.

 

Otkrio je ambicije svog tima, ali i zbog čega je izabrao da se oproba u Italije i da se ne vrati u Beograd gde bi igrao za Zvezdu!

"Znam i da je cilj povratak u Evroligu, stvaranje nove istorije. Želja mi je da doprinesem tome, cenim organizaciju kluba. Pregovarali smo od februara, ali me je Virtus ubedio projektom. Razgovarao sam i sa Danilovićem, rekao mi je da je Bolonja sjajna za život. Hoću da vratim Virtus u vrh, verujem da ćemo proslaviti mnoge uspehe. Saša Đorđević je sa mnom razgovarao nekoliko sati, ali mi nije trebalo mnogo da odlučim." - naglasio je Teo.

Kapiten Srbije je spreman za nove izazove i pauza koju je imao od povrede u Los Anđelesu je za njega prošlost!

"Dobro pitanje! Radio sam celo leto, spreman sam i nema nikakvih problema sa povredama, već u četvrtak me čeka okupljanje reprezentacije Srbije" - odgovorio je Miloš.

Mundobasket u Kini počinje 31. avgusta! 

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Boban Marijanović kao DJ u klubu!