Preminuo član šampionske košarkaške generacije!
alo.rs
Armin Isaković
Armin Isaković, Foto: Facebook.com/ArminIsaković

Isaković je inače dospeo u rubriku crne hronike jer je 2008. godine, nakon kraće verbalne prepirke sa majkom Fatimom, uzeo kuhinjski nož i u stanju neuračunljivosti zadao joj više ubodnih rana u grudni koš i vrat.

Nakon hapšenja, mirno je razgovarao sa istražiteljima, a kao razlog za ubistvo naveo je da je žrtva „nosila njegovo prezime“. U policijskoj ćeliji pokušao je i da se obesiti, ali ga je u tome sprečio policajac.

Isaković je nakon presude predat na staranje Centru za socijalni rad, koji se brinuo o njegovom lečenju. Optužba i odbrana su nakon presude odustali od žalbi, pa je Isaković upućen u Psihijatrijsku kliniku gde se lečio, a potom je i pušten na kućno lečenje i vraćen je u normalne tokove društva.

Važio je za talenta, ali nikada nije ispunio očekivanja. Bio je član šampionske generacije "studenata", koji su osvojili prvu posleratnu titulu 1999. pod vođstvom Sabita Hadžića, a uz rame Emira Halimića, Gorana Terzića, Damira Mirkovića, Edisa Subašića, Dine Konakovića, Samira Lerića, Admira Bukve, Edisa Subašić...

PROČITAJTE JOŠ: