Valerija Beron
instagram/vnbaron
Valerija Beron

instagram/vnbaron

Valerija Beron, Foto: instagram/vnbaron

Bračni par Beron će zauvek pamtiti Beograd i Srbiju pošto su sredinom aprila saznali da će postati roditelji po prvi put!

PROČITAJTE JOŠ:

NIKO KAO MILIJAŠ! Legenda Crvene zvezde ispisala istoriju domaćeg fudbala! (FOTO + VIDEO)

NAJLEPŠA OVOSEZONSKA FUDBALSKA PRIČA! Da li će Srbija imati predstavnika u finalu Lige šampiona posle šest godina? (FOTO + VIDEO)

NEMA OPUŠTANJA! Tomić: "Bez praznog hoda, ne sme da bude nikakvih padova koncentracije!"

Košarkaš Crvene zvezde je imao veliku pomoć da se prilagodi u novoj sredini , a najzaslužnija za to je njegova supruga Valerija.

Njih dvoje su od 2014. godine proputovali preko Litvanije, Belgije, Španije i Turske da bi došli do Srbije. Bilijeva izabranica nije tipična žena sportiste, ona se u svim zemljama u kojima je Beron igrao, bavila humanitarnim aktivnostima, a tako je i u Srbiji. 

Kako su potvrdili Maxbetu iz Crvene zvezde, Valerija redovno drži časove engleskog jezika klincima u Srbiji, a sve to u okviru humanitarne organizacije Crveni krst.

Bili Beron je pravi primer igrača iz košarkaške porodice. Njegov stariji brat je sa uspehom igrao u Španiji, dok im je otac Džim košarkaški trener, on ih je i ujedno i upoznao sa ovom igrom. Svoju suprugu Valeriju je upoznao dok su njih dvoje još uvek bili u srednjoj školi!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Congratulations @crvenazvezdakk ?

A post shared by Valorie Baron (@vnbaron_) on Apr 22, 2019 at 2:50pm PDT

Nema sumnje da je jedan od ciljeva uprave sa Malog Kalemegdana da zadrže sjajnog šutera i MVP finala ABA lige, a samim tim bi i njegova supruga nastavila da drži časove našim klincima.