Mina Milutinović
Instagram.com/minamilutinovic
Mina Milutinović

Instagram.com/minamilutinovic

Mina Milutinović, Foto: Instagram.com/minamilutinovic

Prema saznanjima Blica, poznati par je odredio termin svadbe, najvevoratnije jul ove godine.

"Iako su planirali da krajem jula ili početkom avgusta prošle godine stanu na ludi kamen, Nemanja i Mina su odložili svadbu, a sve sa ciljem da ona bude organizovana kako dolikuje. Oboje žele da njihovo venčanje bude za pamćenje i da njihovi prijatelji iz celog sveta dođu u Beograd, pa će tako slavlje biti upriličeno u julu, a buduća mlada već sada razgleda raskošnu venčanicu. Kako je Mina manekenka, ona želi da se nekoliko puta presvuče tokom tog dana, a razgledanje kataloga trenutno je njena najveća zanimacija", kaže naš izvor blizak paru, a iščekivanje poziva za reprezentaciju, koji nije dobio i povreda su odlagali najlepši dan u njihovom životu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

everyone's watchin'

A post shared by Mina Milutinovic (@minamilutinovic) on Sep 15, 2019 at 3:03pm PDT

 

Želeli da se venčaju kako bi na jednom mestu okupili sve drage ljude.

"Mina i Nemanja su skoro pet godina zajedno, oni funkcionišu već kao da su u braku. Potpisivanje papira će za njih biti čista formalnost. Njihovu ljubav su mnogo puta do sada dokazali, a ona je čvrsto bazirana na poverenju i poštovanju. Mina je stalno bila uz Nemanju i davala mu je davalo snagu kada je bio povređen. Oni se ponašaju i posle toliko godina kao da su na početku veze. Jedno drugom često znaju da prirede romantična iznenađenja, putovanja, a Nemanja svoju dragu čuva kao princezu. Svi su iz Nemanjine porodice Minu već prihvatili kao snajku i tako je i zovu", dodaje izvor Blica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Difficult roads often lead to beautiful destinations.??

A post shared by Mina Milutinovic (@minamilutinovic) on Aug 6, 2019 at 7:51am PDT

 

Inače, o veridbi Mine i Nemanje brujali su svi mediji u regionu jer se dogodila na Maldivima, kada je košarkaš priredio manekenki iznenađenje na plaži. Mina je svojevremeno ispričala da im je bilo teško na početku veze:

"U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, imala sam mnogo obaveza na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na četiri dana samo da bismo bili zajedno. Naši najbliži prijatelji mogli su od prvog dana da vide koliko se nas dvoje razumemo i koliko smo ozbiljni u tome da istrajemo. U početku sam se ja više prilagođavala jer je Nemanjin posao takav kakav jeste, on je igrao u Americi i jedini način da se viđamo bio je da ja odem kod njega, a da usput organizujem obaveze na fakultetu, kao i svoj posao. Ali ništa nije teško kad nekog volite i kada znate da je to ono pravo".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

love in Portofino??❣️

A post shared by Mina Milutinovic (@minamilutinovic) on Oct 2, 2018 at 9:35am PDT