Kobi Brajant
EPA/Ed Andrieski
Kobi Brajant

EPA/Ed Andrieski

Kobi Brajant, Foto: EPA/Ed Andrieski

Poznata srpska voditeljka Suzana Zlatanović (Luna Lu) je putem društvenih mreža podelila iskustvo koje je imala sa Kobijem Brajantom.

U znaku odavanja pošte tragično nastradalom, legendarnom košarkašu, Luna Lu je otkrila na koji način je upoznala Brajanta - i bilo je veoma bolno.

Priča Lune Lu: "Kako me je Kobi pretvorio u Kortni u jednom potezu

Bila je 2004.

Snimala sam Glamuramu i čudnim sticajem okolnosti sa kolegama dođoh na NBA All Star vikend u Los Anđelesu.

Za ovu kratku priču je važno reći da se ne snalazim dobro među divovima, a još manje u ludnici gde piči lopta kao lane u jasno ograničenom prostoru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Kako me je Kobi pretvorio u Kortni u jednom potezu #inmemoriam Bila je 2004. Snimala sam Glamuramu i čudnim sticajem okolnosti sa kolegama dođoh na NBA All Star vikend u LA. Za ovu kratku priču je važno reći da se ne snalazim dobro među divovima, a još manje u ludnici gde piči lopta kao tane u jasno ograničenom prostoru. Bilo je popodne i bila je neka prijateljska utakmica na jednom od sporednih terena - više kao neka atrakcija, paralelni warm up pred spektakl. Moja mala kamerica Sony je teško kadrirala takvu dinamiku i ja sam se u jednom momentu našla van ucrtane linije i BUM udarila me lopta u glavu. Poprilično me je odvalila. Bio je to Kobi Brajant. Taj kadar gde me Kobijeva lopta udara u glavu, prikazan je tokom tog popodneva jedno 1200 puta na lokalnim ekranima kao na nekoj internoj televiziji i voila postala sam "zanimljivost" dana. I da, imala sam frizuru sasvim slučajno kao Kortni Lav i u nadrealnom momentu na tom NBA vašaru pročula se vest kako je Kobi udario Kortni i tras odjednom su klinci počeli da viču za mnom i okružili su me ubeđeni da sam gđica Lav. Pokušala sam da objašnjavam kako nisam, ali nije vredelo. Izletela sam napolje, a oni za mnom tražeći autogram. I tu shvatim da je lakše da potpisujem papire sa Love nego da objašnjavam. Izlazi kolega i vidi kako dajem autograme i taj njegov izraz lica bio je neprocenjiv. Rekoh mu: "Ajmo odavde ništa me ne pitaj - duga priča o tome kako me je Kobi pretvorio u Kortni." #kobebryant #artwork by Dejan Maric #cudnadevojka #inthemaking januar, 2k20.

A post shared by Loona Loo (@loona.loo) on Jan 27, 2020 at 8:02am PST

Bilo je popodne i bila je neka prijateljska utakmica na jednom od sporednih terena - više kao neka atrakcija, paralelno zagrevanje pred spektakl.

Moja mala kamerica "Sony" je teško kadrirala takvu dinamiku i ja sam se u jednom momentu našla van ucrtane linije i BUM udarila me lopta u glavu. Poprilično me je odvalila.

Bio je to Kobi Brajant.

Taj kadar gde me Kobijeva lopta udara u glavu, prikazan je tokom tog popodneva jedno 1200 puta na lokalnim ekranima kao na nekoj internoj televiziji i "voila" - postala sam "zanimljivost" dana.

I da, imala sam frizuru sasvim slučajno kao Kortni Lav i u nadrealnom momentu na tom NBA vašaru pročula se vest kako je Kobi udario Kortni i tras odjednom su klinci počeli da viču za mnom i okružili su me ubeđeni da sam gđica Lav. Pokušala sam da objašnjavam kako nisam, ali nije vredelo.

Izletela sam napolje, a oni za mnom tražeći autogram.

 Suzana Zlatanović

printscreen

Suzana Zlatanović, Foto: printscreen

I tu shvatim da je lakše da potpisujem papire sa Love nego da objašnjavam.

Izlazi kolega i vidi kako dajem autograme i taj njegov izraz lica bio je neprocenjiv.

Rekoh mu: "Ajmo odavde ništa me ne pitaj - duga priča o tome kako me je Kobi pretvorio u Kortni."