Crvena zvezda - Mornar
Alo Marko Metlas
Crvena zvezda - Mornar

KK Crvena zvezda - ABA liga

Crvena zvezda - Mornar, Foto: KK Crvena zvezda - ABA liga

Pred jedan od ključnih duela u borbi za plej-of, domaćini su izašli sa saopštenjem koje prenosimo u celosti.

"Povodom predstojeće utakmice sa Crvenom zvezdom, koja je od strane ABA lige proglašena kao jedna od tri utakmice visokog rizika. I odmah da kažemo: nažalost, jer Mornar ničim nije doprineo da utakmica dobije takav "epitet". Za samo dva sata, od 10 do 12, u četvrtak, 6. februara, planule su sve ulaznice, tako da će dvorana "Topolica", računajući i gledaoce sa godišnjim pretplatnim kartama, biti ispunjena do poslednjeg mjesta. Žalimo što naša dvorana nije većeg kapaciteta, pošto bi ovoga puta i svih 10.000 karata bilo rasprodato.

Na sastanku sa predstavnicima barskog Centra bezbednosti i firme koja obezbeđuje naše utakmice, dogovoreno je da vrata dvorane u ponedeljak, 10. februara, budu otvorena u 16 časova, dakle, dva sata pre početka utakmice. Molimo navijače da što ranije dođu, da se ne prave gužve, zbog detaljnog pretresa koji je neophodan pred ovakve utakmice.

Naše verne navijače podsećamo i da niko u dvoranu neće moći da uđe bez karte, kao i da se striktno drže svog numerisanog mesta, koje će biti proveravano na ulazu u dvoranu, ali i na ulazu u sektor u kojem se nalazi njihovo sedište. Podsećamo i navijače s godišnjim kartama da samo oni mogu da uđu u dvoranu sa svojom kartom.

U skladu sa pravilima ABA lige zabranjeno je unošenje transparenata u dvoranu.

Na kraju, drago nam je što se naš klub našao rame uz rame sa najboljim klubovima ABA lige i što će oči celokupne sportske javnosti u regionu, dakle, ne samo košarkaške, biti uprte u našu dvoranu i naš klub, kao organizatora ove, verujemo, po svemu, spektakularne utakmice.

Ali, i pored naše maksimalne korektnosti, koju smo više puta demonstrirali tokom minule tri ipo godine otkako se takmičimo u ABA ligi, prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz koloseka, kako ne bismo pomrsili račune onima koji su sebe unapred videli u plej-ofu. Učinićemo sve da im, u korektnoj i fer borbi, kao i uvek kad su Mornar i Bar u pitanju, upravo pomrsimo te račune - navodi se u saopštenju Mornara", piše u saopštenju.